reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

paulinka myślę jak patu$ka, skoro z jajnikami ok to można by spróbować tylko jedno opakowanie.

Nuuuśka to w pon ginka potwierdzi że wszystko dobrze :-)

Patu$ka widzę że tempka nadal wysoko, super! U mnie też jeszcze bardziej w górę choć powiem wam że im bardziej ona idzie w górę tym bardziej boję się że lada dzień poleci w dół... Inna jakaś jestem :-D

Lecę do pracy, zapowiada się chyba spokojny dzień więc myślę ze uda mi się zajrzeć do Was :-) miłego dnia :*

reklama
kasiol testuję w sobotę :-) i mam nadzieję na prezent imieninowy w postaci dwóch kresek :-) oby, oby bo tempka wyjątkowo naprawdę mi się podoba :-)

hej dziewczynki :*

paulinka ja sadze podobnie, skoro wsio z jajnikami w porządku to jedno opakowanie wydaje mi się w zupelnosci wystarczy :tak:

tysia ja mloda ? :wściekła/y:ja ostatnio lamentowalam ze jeszcze 3 lata i 30-tka stuknie :wściekła/y:ciesze się ze uważasz ze wyniczki w normie :-)

natka alez piekna tempka !! :DDD ja Wam mowie ze to fasolki,i zobaczycie ze w końcu moje gderanie się sprawdzi :-) a to ze im wyżej tym się bardziej boisz ze spadnie to normalka, ja mam dokładnie to samo za każdym razem :baffled:

patu$ kiedy Ty testujesz ?? tez w sobote ?

OOO Natka jaka piękna tempka!!:) Nic nie piszę tylko trzymam kciuki:) Patuśka za Ciebie też:)Szukałam wczoraj w internecie czy to nie przeszkadza, żeby było 5 cykli zamiast 6. No i nie znalazłam nikogo w podobnej do mnie sytuacji... Przeważnie kobiety miały PCOS. A ja raczej nie mam, bo wcześniej miałam regularne @ tylko po narodzinach Mikuśia się wszystko pochrzaniło...Znalazłam chyba dwie dziewczyny bez PCOS, ale one miały tabsy na trzy miesiące...Nuuśka z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że świetnie, że wyniki wyszły ok:) To teraz odblokować tylko główkę i masz fasolkę:)

Patuska, to co że młodsza jesteś od nuśki. Ona ma córkę prawie 9 letnia ;)

NUUUSKA - za tą starośc to ci zaraz normalnie kopa w d..sko dam. Ja to prawie babcia między wami jestem ;)

Paulinka, znając mój charakter to ja juz bym wiecej tabsów nie brala wogole ;) tylko chcalabym szybciej dzialac ;)

A mnie zaczyna brzuch boleć na @. Czyzby ten cykl byl jeszcze krótszy niz poprzedni? Jesli tak to u mnie Castagnus nieźle namieszał - z cykli 30-33 dni zrobilo sie 27..... :confused: To trzeci cykl i odstawiam Castagnusa. Chciałam brac dłużej, ale widze ze dziala na mnie dosc mocno wiec lepiej nie przedobrzac.

tysia to pochwal się ile Ty masz lat ??? :wściekła/y:mądralo, babcia Ci powie, jasne jasne :-p Co do Castagnusa, mnie jest ciężko na razie cokolwiek powiedzieć, to drugi cykl z Nim i na razie nie zauwazylam żeby cokolwiek się poprzestawiało. Poprzedni cykl miał tyle ile poprzednie, wiec Cas. ani nie wydluzyl ani nie skrocil, zobaczymy jak będzie teraz wygladalo, bo przyjmuje również opcje taka ze owu nagle pojawi się w 14dc.

paulinka tez się ciesze,i postaram się jak tylko mogę wylaczyc glowke choć to nielada trudne :zawstydzona/y:

Wczoraj się jeszcze naczytałam, że po tabsach to później i tak jest czarna magia z @ przez kilka miesięcy... A ja w sumie to tego z autopsji nie znam, bo to moje pierwsze tabsy są... No i zostały mi tabsy 4 tabsy z 4 opakowania. I się nawet zaczęłam zastanawiać czy receptę wogóle wykupić... Czy lepiej zaopatrzyć się w zioła ojca sroki:)

reklama
Nuuśka kochana ja wiem, że to ciężko, bo teraz nawet się nie starałam, a ciągle o tym myślałam... Więc rozumiem Cię doskonale:)

Do góry