reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Wygląda na to że wszystko mieści się w normach :-) myślę że wszystko ok, nie wiem tylko czy prolaktyna nie jest trochę za wysoka jak na tak wvzesny dc. Ale nie jestem pewna..

reklama
jak patrze to wszystko miesci sie ladnie w normach, ta prolaktynka ma normy od 86,4-683,1 ja jestem powiedzmy w 1/3 wiec chyba nie jest zle :blink: nie wiem, nie znam sie, ale wydaje mi sie, ze wszystkie wyniczki sa w normie :blink: albo sie myle :X ale jak prolaktyna bylaby zbyt wysoka przy Castagnusie to juz nie rozumiem :zawstydzona/y:
Ciesze sie ! kurcze ciesze sie, bo balam sie ze na prawde beda zle.

Wszystkie w normie to na pewno :-) a co do prolaktyny to teraz tak patrze, że Ty masz w innych jednostkach niż ja miałam więc już nie wiem.. Normy podane są dla calego cyklu, bez podziału na fazy i stąd moje wahanie. Ale na pewno im mniej tym lepiej, a Ty jesteś bliżej dolnej granicy właśnie :-)

Nuuuska bardzo ladne wyniki! Nie mam zastrzezen.

Czyli u Was wszytsko k,jedyny powod nie powodzen to mozg! Trzeba go leczyc! Wskazania: wyluzowac odpuscic,wyrzucic termometr. Dr. Patrycja :-D:-D:-D

Droga Pani Dr Patrycjo :-):-D uspokoila mnie Pani, mam wiec przekonanie, ze moj mozg pracuje zbyt intensywnie, obiecuje sie poprawic przez najblizsze dwa tygodnie, nie myslec, nie stresowac, tylko seksic sie ile wlezie i kiedy bedzie ochota :wściekła/y::wściekła/y:

natka bo co laboratorium to inne normy stad to wszystko wynika, nie ma nawet za bardzo jak porownac :blink: Wydaje mi sie ze prolaktyna nie jest zbyt wysoka, ale nie wiem tez co to znaczy niska wiec poczekamy na wizytke u gin i to co powie, a po powrocie zgodnie z tym co powiedzialam, przejade sie do tego endo ginka i zobaczymy co on powie :happy:

I MUSZE WYLACZYC MYSLENIE !!!!

O tak kochana, wyłączenie myślenia przede wszystkim!!
I to się zresztą powinno tyczyć każdej z nas :-)
A wizytka u gin w pon., tak? :-)

Tak w poniedziałek zapisałam się do Niej na usg w sumie tylko bo tak chciała na 14.20 :) w sobote chcemy jechać do Dinozatarland-u na caly dzień, a we wtorek na wies i wracamy w piątek 09.08. ale lapki bierzemy ze sobą wiec będę mobilna :wściekła/y:a po urlopie w zaleznosci od tego czy będzie owocny czy tez nie, zapisze się do tego endo-ginka na wizytke i zobaczę co powie :tak:

Patuśka, Natka jakie ładne dzisiaj tempki:) Ja po wizycie:) Jajniki moje są w stanie idealnym. Uff odetchnęłam:) Gin pytał czy nadal biorę tabsy i czy się unormowało, no a potem zapytał czy nadal chcę tabsy i ile... Tak więc wzięłam jeszcze dwa opakowania:) Ale się zastanawiam czy na jednym nie poprzestać. Myślicie, że 6 czy 5 cykli to będzie taka duża różnica? Poradźcie...

reklama
paulinka,ciezko mi radzic w tej kwestii bo ja sie nie znam ale skoro lekarz mowi ze jes ok z jajnikami nic sie nie dzieje. To ja bym wziela jedno opakowanie :)

Nuuuska wylaczyc myslenie, wylaczyc myslenie!

Tysia ja jeszcze mlodsza:-D

Do góry