reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Dzien dobry kobietki, aleeee mam zaleglosci jak widze i nowe dziewczyny dolaczyly...fajnie:tak:
U mnie testy mialy racje niestety i 28 przylazla @ :-( coz, od 13tego wznawiamy starania.
Akuku widze ze ty tez toczysz walke o 3 malucha. w jakim wieku sa twoje dzieci?

reklama
Dzien dobry kobietki, aleeee mam zaleglosci jak widze i nowe dziewczyny dolaczyly...fajnie:tak:
U mnie testy mialy racje niestety i 28 przylazla @ :-( coz, od 13tego wznawiamy starania.
Akuku widze ze ty tez toczysz walke o 3 malucha. w jakim wieku sa twoje dzieci?

Mak w sygnaturce :-) starszy bedzie mial 5 lat w lipcu a mlodszy skonczyl.3 w lutym :-)

Jeja ale jestem gapa:-D to maluszki jeszcze, moi maja 13 i 11 a teraz tez bysmy chcieli malutka dziewuszke i boje sie ze moze to juz za duza przerwa i latka juz tez mam swoje....gin dal mi 4 miesiace na zajscie a jak sie nie uda to wtedy badania hormonow:sorry2:

a mnie dzis doslownie wszystko wszedzie kluje :baffled:jak nie po lewej stronie to po prawej ; albo w podbrzuszu albo mam wrazenie ze za pochwa. Nie wiem co to mi sie dzieje, ale takie klucia mam od piatku, z roznym nasileniem, dzis troszke slabsze ale bardziej klucia pojedyncze, ostatnio byly z kolei ciagle.
muminek79 juz sie zastanawialam gdzie sie podziewalas ? Przykro mi, ze @ przylazla ale trzymam mocno &&& za marcowe staranka. Chyba wszystkie bedzoemy sie wtedy starac po raz kolejny :)

Muminek jak widac nie wazne jaka przerwa :/:/ u mnie ktotka bo staramy sie poltorej roku... Ja chcialam urodzic zanim moj mlodszy synek do przedszkola pojdzie... A juz poszedl ...
No wiec teraz bym chciala jeszcze przed swietami ale jak sie nie udalo teraz to miesiac odpuszcze bo nie chce na swieta w szpitalu byc... Bo wiadomo termi kolo 15 a urodzic moge wczesniej a nawet 2 tygodnie pozniej.
Pierwzzego przenosilam kilka dni, a mlodszego urodzilam kilka dni wczesniej.

Ja mam klucia w podbrzuszu i w prawej piersi...troche pobolewaja po bokach... Ale jak mowie nie nastawiam sie juz i postaram sie nie testowac bo nie ma sensu, nic to nie zmieni a jednak dzisiejszy humor juz mi zepsulo.
Wiec (nie) czekam na @...

No tak, termin faktycznie wyjdzie na swieta:sorry2: ja sobie postanowilam ze podejde do sprawy na luzie a moj S na to ze slyszal to co miesiac przy staraniu o 2 malucha nio ale same powiedzcie jak to zrobic zeby o tym tak nie myslec jeslu tak bardzo sie chce dzidziusia:no:
nuuuska ja mam nadzieje ze jednak ktorejs z nas sie uda i bedziemy mialy wieksza motywacje do dzialania i nadzieje na 2 krechy w kolejnym cyklu:tak:

No tak, termin faktycznie wyjdzie na swieta:sorry2: ja sobie postanowilam ze podejde do sprawy na luzie a moj S na to ze slyszal to co miesiac przy staraniu o 2 malucha nio ale same powiedzcie jak to zrobic zeby o tym tak nie myslec jeslu tak bardzo sie chce dzidziusia:no:
nuuuska ja mam nadzieje ze jednak ktorejs z nas sie uda i bedziemy mialy wieksza motywacje do dzialania i nadzieje na 2 krechy w kolejnym cyklu:tak:

oj kochana to strasznie ciezkie podejsc do sprawy na "luzie". Ja probowalam juz tyle razy, ale mowi sie znacznie lepiej niz robi. Glowa niestety pracuje na tak wysokich obrotach, ze czasem ciezko nadazyc nad natlokiem mysli. A im sie bardziej chce tym gorzej.Jak myslicie co moze oznaczac takie klucie w podbrzuszu ? nie wiem jak to rozumiec, czy to zapowiedz @, nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie przytrafilo stad moje zdziwienie.
A co do testowania, chcialabym zebys miala racje, ale niestety do testowania coraz mniej Nas, ktore jeszcze w tym miesiacu nie zatestowaly, albo ktore nie dostaly @ :/

Ostatnia edycja:
Nie wytrzymalam, zrobilam test przed chwila. Jedna wyrazna czerwona krecha...:-( Wiem, dopiero 8 dzien po owu, poza tym test robilam wieczorem a najlepiej rano, w instrukcji pisza, ze zeby miec 99% pewnosci najlepiej wykonac test w dniu planowanej miesiaczki.
Ale nie mam zludzen :no: zalamalam sie troszke dziewuszki...

Nuska popelnic ten sam blad co ja :-(
Nie ma.co testowac tak wczesnie... Ja juz sobie nawet nie mowie ze moze jednak, bo po co :-(
Ale za Ciebie trzymam kciuki zatestuj nawczesniej w 12 dpo :-) ja jeszcze 8 bede testowac :-)

reklama
Akuku no fakt faktem na teście pisalo, ze można w każdym momencie, tzn, od 6 dnia po planowanym zapłodnieniu, ze można o każdej porze ale wiadomo,ze najlepiej rano, i najlepiej w dnou planowanej miesiączki.Zatestuje jeszcze w niedziele 10-go, i w pn 11-go.A noz pokaze cos innego...

Do góry