reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

akuku jednak syn :-) no cóż, musisz to zaakceptować, najważniejsze że.zdrowy :-)

Nuuuśka co do artykułów dla starających się to ja się nie wypowiadam bo ja tych rzeczy nie kupuję. Ale co do żelu to czytałam dziś że przy starankach się ich nie poleca, zwłaszcza tych na bazie wody. Zresztą dużo ciekawych rzeczy dziś czytałam, kupiłam sobie w piątek książkę "w oczekiwaniu na ciążę"- fajnie napisana i sporo fajnych informacji w niej jest :-)

reklama
natka a piszą cos w tej książce o bólu piersi przed @??zastanawia mnie jak to jest że czesto ból występuje nawet 10-7 dni przed @ i ustępuje na dwa, trzy dni przed @? Wszędziepiszą ze ustępuje wraz z nadejściem @, a ja zazwyczaj mam pare dni przed,a zdrowa niby jestem:)

Piszą tylko że ból i tkliwość może pojawić się kilka dni po owulacji, i ze może to być oznaka zarówno ciąży jak i PMS. Jeśli ciąży nie ma- znikają wraz z pojawieniem się @. Napisali też że zmiany w obwódkach brodawek (ciemnienie i powiększenie średnicy oraz pojawienie się niewielkich grudek przypominających gęsią skórkę) mogą być spowodowane tylko ciążą, nigdy PMS.
Na razie tylko tyle doczytałam na ten temat :-)

Dobranoc kochane :-)

Heja!

Akuku jednak dobrze stawialam na synalka. Widzicie laski bo mnie trzeba sie sluchac:-)
Gratuluje synalka wazne zeby byl zdrowy.

Natka ja takie brodawki mam przed @ i u mnie o jest znak PMS Sa takie kuleczki dookola brodawki ciemnieja a po @ wracaja do normalnosci.

Dziewczyny prawdopodobnie zawiesimy staranka.

Ł od 1 sierpnia zmienia prace. Niestety znowu to bedzie delegacja. Ale ekstra warunki zatrudnienia. Zjazd co tydzien do domu. Praca niestety na Dolnym Ślasku.

natka ja tez ostatnio widzialam pare pozycji jesli chodzi o ksiazki w planowaniu ciazy, i zastanawialam sie czy sobie nie kupic i poczytac co pisza :happy: co tam jeszcze pisza ciekawego ? :-) moze dowiemy sie czegos nowego.

patu$ a moze nie trzeba bedzie ? kurcze szkoda by bylo, na ile podpisuje umowe ? Swoja droga jesli gin rzeczywiscie zaleci IUI to i tak sie uda na pewno, ale ja wierze patrzac na Twoj wykres ze moze teraz bo kolejny dzien taka pinkna tempka ? Rowniuska jak nie wiem :-)

co to tych brodawek, ja mam dokladnie to samo przed @ .Pojawiaja sie ciemne, niewielki grudki na samych brodawkach wlasnie tuż przed @ a po znikaja. W tym cyklu mialam tak samo, do tego w niektorych miejscach mialam ciemniejsze obwodki wokol.

Ostatnia edycja:
Nuuska an czas neiokreslony umowa. Z drugiej strony ciesze sie bo bedziemy mogli kredyt wziac :)

No tu w nowej pracy bedzie zarabial 3900zl na reke a nie 1800 na reke. A i przy okazji ja bede mogla isc tu do normalnej pracy bo bede miala czym jezdzic. Mamy jedno auto takze wiecie...

Kiedys kilka lat pracowal w delegacji, teraz znowu bede musiala sie przestawic.

Starac sie bedziemy ale to juz nie bedzie tak jak teraz bo bedzie w weekendy a nie zawsze nam wypadna akurat w tym czasie plodne.

patu$ ooo to to tak, pewnie. Ł. w sezonie zarabia 2500zł ale normalnie kolo 2000zł na reke. a tu jeszcze raz tyle :-) super ! Na pewno bardzo sie Wam przyda taka mozliwosc, a i Ty jak piszesz bedziesz dzieki temu mogla isc do pracy,a z fasolka to ja wierze ze sie uda tak czy siak zobaczysz :* A moze juz sie udalo ? sklad wiesz :tak:

patuś świetne wieści:)z drugiej strony zawsze mozesz do męża dojechać w odwiedziny:) a kasiorka suuuuper, nie ma to jka pracować tam gdzie doceniaja pracownika:) a tempka jak w zegarku
u mnie dzis spadek tak jak podejżewałam, @ sie zbliża;/

reklama
kasiol poki malpy nie ma nie ma marudzenia !! koniec kropka :D tempka moze i spadla ale nadal jest bardzo ladna i wysoka :tak: wiec ja trzymam kciukaski.

Mialam nadzieje, ze dzis nie bede dlugo siedziec, a tu sie okazuje ze jest wiecej zabiegow, wiec sadze ze min do 15.00 tu pokibkuje :nerd:

Do góry