reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

hej:)
nuśśka u mnie mały spadek ale czuje zblizającą sie @ :( to kwestia dnia-dwóch;/
patus fajna tempka-inna niz zawsze-moze to dobry znak:)macie z natka teraz najgorszy okres w całym cyklu...
milego dnia

reklama
kasiol taki spadek to nie spadek :-) nie ma @ więc nadzieja jest :-) a objawy to wiesz, mogą być zarówno na @ jak i na fasolkę.

Co do tego że teraz jest najgorszy okres z całego cyklu to masz rację.. Choć ja raczej się nie nastawiam, już chodzę w złym humorze że się znowu nie udało. Tempka nie jest imponująca, bywała znacznie ładniejsza, a poza tym ta torbiel...

natka to ze czas sie dluzy to niestety prawda !!! a jak juz doczekamy sie urlopu, zobaczysz jak szybko zleci, Nim sie obejrzymy a znowu trzeba bedzie wrocic do pracy :/ co do tempki, nie jest jakas mega wysoka ale jest, nie spada i to jest wazne Kochana. Swoja droga zauwazylam ze kazda z Nas ma inna tempke w pierwszej fazie cyklu zauwazylas ? Ja np w fazie po owu spokojnie podchodze pod 36.67-36.80 jak bylo teraz, z kolei w pierwszej fazie przewaznie jestem na granicy 36.22 - 34.5 :blink: nie wiem od czego to zalezne :>

kasiol taki spadek to nie spadek Kochana !!! Zobaczysz ze jeszcze wszystko moze sie okazac szczesliwe, tempke masz na prawde ladna wiec poki co nie marudzimy. A co do okresu, to ten zdecydowanie jest najgorszy, wtedy sie niestety najbardziej wyczekuje, wypatruje ale i panikuje :-( Bo bardzo by sie chcialo, i z jednej strony czlowiek nie chce sie nakrecac, ale z drugiej nie da sie wiecznie myslec tylko negatywnie :blink:

Wlasnie dzis mowie do Ł ze chyba termometr sie zaciaz bo juz 3 dzien 36.7 i w ogole jak do tej pory jak zaczelam brac luteine to cyce mnie tak bolaly byly nabrzmialae tkliwe a teraz sa nadal mieciutkie i nie bolace.

Nuuuska my dzis grillujemy. Skrzydelka juz sie marynuja :)

patu$ nie wiem czego to moze byc oznaka, ale oby zwiastowala cos dobrego :DDD jak to pisala akuku - tempka stabilna jest bardzo dobrym objawem wiec moze ? :-) termin @ juz niedlugo, a ja mocno trzymam kciukaski :)

Zastanawiam sie nad jednym : kiedy robi sie badanie nasienia, w morfologii jest ilosc procentowa plemnikow o prawidlowej budowie. Wiem ze WHO w 2010 roku ustawilo granice na min 4% , Łukasz mial 14% to troszke malo chyba prawda ? Zastanawiam sie czy po prostu tak mial, czy mugl to byc wynik tego, ze nie seksilismy sie przed badaniem 11 dni a to dosc dlugo i plemniory mogly sie juz "znieladnic" przez ten czas.

Udanego grilla Kochana :-) mniam !

Patu$ka ja bym nie zwalała tej tempki na termometr :-) ja myślę, że to ze tempka stała zwiastuje coś innego :tak:

A ja siedzę w domku, nie mam dziś w ogóle energii na nic. Pogoda taka ładna a ja nie mam nawet ochoty ani siły żeby iść na spacer ehhh...

a ja wlasnie do domu weszłam :szok: zarabisty week kuzde nie ma co. Jutro ide na 8, mam nadzieje, ze do obiadu wroce do domu, choć szczerze ? w niedziele to już odpuszczam bo przynajmniej za to mi placa :zawstydzona/y:

Ja mysle, ze te wakacje będą dla Nas szczęśliwe, zobaczycie :tak::*

Wiecie co kobitki ? pojawil się na FORUM nowy temat mianowicie : CIEKAWI MNIE WASZA OPINIA ...nie wytrzymałam i odpisałam tej dziewczynie jak najdelikatniej umiałam, ale szczerze ? Kto jest na tyle glupi żeby zagladac odrębny watek ze swoim przypadkiem nie dostania @ ?? Chyba tylko kolejny troll
dry.gif

Znalazlam dziś w necie : http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20927758
stronka sklepu w sumie hurtowni z produktami dla par starających się o dziecko :) Zastanawiam się nad zelem bo już kiedyś o Nim czytałam.

Ostatnia edycja:
akuku Kochana gratuluje !!!!! :-) super, w takim razie do bani te moje przypuszczenia, zresztą wszystkie chyba obstawialysmy dziewczynke :)))) Macie już wybrane imie ? :-)

reklama
Do góry