reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Ale się uśmiałam jak czytałam te Wasze posty o komunii :) w życiu bym nie pomyślała, że takie "akcje" się dzieją :)
a co do planowania płci to nie wiem ile w tym prawdy, raczej jestem sceptycznie nastawiona. Moja kuzynka "celowała" tymi metodami w chłopca a i tak spodziewają się drugiej dziewczynki ;)

No coz ale taka prawda,kasa,kasa...nic wiecej. Jestem osoba wierzaca ale w Boga nie w ksiezy...Plec dziecka to juz chyba najmniej wazny szczegol przy takich dlugich staraniach;-)

reklama
Jestem wlasnie po wieczornym teście. Tak mi się wydawalo, ze cos zaczyna się dziac, bo tak jakby druga kreseczka się pojawiać zaczyna :laugh2:
A wiec do dziela :laugh2:

więc trzymam kciuki:-) ją jestem odcięta od internetu jutro nowa umowę z innym dostawca będziemy podpisywać a wszystko zajmie kilka dni. na razie próboje z telefonu działać zobaczymy na ile się da :-) powodzenia w starankach:-)

Oj to szkoda, bylebyś do srody już była z Nami bo w srode mam usg i nie wiadomo jakie wieści przyniosę :blink:
Powiedzcie mi czy lepiej przytulać się w czasie planowanej owu codziennie czy np. raz na dwa dni ?
Za rada hanQQa przytulanki były w czwartek, wczoraj i nie wiem czy dziś tez czy poczekać do jutra i poprawić we wtorek? Dodam, ze ta druga kreseczka wczoraj się jakby objawila, trochę beldziutka ale była zobaczymy jak dziś.
miłego dzionka :happy2:

Jestem wlasnie po wieczornym teście. Tak mi się wydawalo, ze cos zaczyna się dziac, bo tak jakby druga kreseczka się pojawiać zaczyna :laugh2:
A wiec do dziela :laugh2:

no to do roboty! :-) trzymam kciuki :-)

a co do częstotliwości to wydaje mi się, że lepiej raz na dwa dni, bo wtedy więcej jest żołnierzyków ;-) ale z tego co słyszałam to zdania lekarzy na ten temat są podzielone. Ci, którzy zalecają jak najczęściej są zdania, że przecież wystarczy tylko jeden silny żołnierzyk, więc ich liczba tak naprawdę nie ma aż takiego znaczenia :)
także chyba musisz wybrać, która "teoria" jest według Ciebie "lepsza" :)

no to do roboty! :-) trzymam kciuki :-)

a co do częstotliwości to wydaje mi się, że lepiej raz na dwa dni, bo wtedy więcej jest żołnierzyków ;-) ale z tego co słyszałam to zdania lekarzy na ten temat są podzielone. Ci, którzy zalecają jak najczęściej są zdania, że przecież wystarczy tylko jeden silny żołnierzyk, więc ich liczba tak naprawdę nie ma aż takiego znaczenia :)
także chyba musisz wybrać, która "teoria" jest według Ciebie "lepsza" :)

Tez się nad tym zastanawiam, ale jak piszesz, do tego potrzebny jest jeden zolnierzyk :happy2:Wklejam dzisiejszy wynik testu, przepraszam za jakość ale niestety moim telefonem nic więcej nie zdziałam:blink:Na co Wam to wygląda ? :)testowa to ta po prawej, ciemniejsza trochę od tej drugiej, nie wiem czy wynik traktować jak pozytywny ?
P24-02-13_18.31[01].jpgP24-02-13_18.31.jpg

Ostatnia edycja:
Nuuuśka, ja Ci niestety nie pomogę, bo nigdy nie robiłam testów owu.

Ja mam dziś 48 dzień cyklu i @ nadal brak... Rano nie wytrzymałam i zrobiłam test, niestety - jedna kreska... :-(

Witam wszystkich starających się.Ja też w lutym zaczęłam staranka o dzidzie.Są to pierwsze starania i jestem już po owulacji.@ miałam 9 lutego i właśnie w sobote miałam ow.Teraz się zastanawiam kiedy zrobić test.
Będą to chyba najdłuższe 2 tyg. w moim życiu.
Pozdrawiam

reklama
90-natka może jescze nic straconego, dopuki @ nie przyjdzie jest nadzieja:)
czekoladka21 Witaj:) nic tak się nie ciągnie jak czas od zaobserwowanej owulacji do terminu @, u mnie dziś 19 dc i zaczynają się -jak co miesiąc zreszta -objawy ciąży :) zawroty głowy juz były, mdłości czesto:) a i częste sikanie:)-pwenie bo tak miałam przy pierwszej ciąży-no wiec już wszystko wiem:)
bossssssssssssze wyłączyc myślenie, wyłączyc myślenie-ale nie potrafie...

Do góry