Czesc dziewczyny moje chlopaki maja grype wiec nie bardzo mialam czas na net bo bawilam sie w pidlegniarke, sytuacja zdaje sie byc opanowana tylko teraz mnie cos zaczyna lamac
dzisiaj zrobilam drugi test i znowu jedna krecha:-( @ powinna byc 28-29 ale w tamtych ciazach testy pozytywne mialam na 3 dni przed terminem @ to pewno w tym miesiacu nici z dzidzi
co tam u was ciekawego po weekendzie?
Nie martw się, może akurat nie będzie tak zle...może @ Cie zaskoczy i nie przyjdzie wcale
Po pracowitym weekendzie, pracowity tydzień w pracy :/stanowczo wole poranne zmiany od popołudniowych, ale ludzie potrafią wejść na glowe i doprowadzić mnie do szalu Jezzu, czasem nie wiem skad oni się biora...jutro ide do gin na usg, trzymaj kciukasy
90_natka heh tos szczesciara my az nie tak często, ale staramy się rownie mocno co Wy A na kiedy Ci teraz wypada @ ?
patu$ka już myslalam, ze Cie tam wcielo w tym okablowaniu Co do testow, to wczoraj rzeczywiście testowa była bardzo ciemna, a druga jaśniutka ale wydaje mi się, ze po prostu już po owulce. Po 7 dniach możesz już zrobić badanie krwi jak Cie będzie za bardzo nekac myslenie Ja przed jutrem mam to samo, co Ty mialas w czwartek Tak się denerwuje, co tam będzie widać, baa czy w ogole cos będzie widać, a jak już to co dokładnie, choć oczywiście podswiadomosc mi mowi, ze jedyne co będę odczuwać po jutrzejszej wizycie to duuuze rozczarowanie