reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Czesc dziewczyny:blink: moje chlopaki maja grype wiec nie bardzo mialam czas na net bo bawilam sie w pidlegniarke, sytuacja zdaje sie byc opanowana tylko teraz mnie cos zaczyna lamac:confused:
dzisiaj zrobilam drugi test i znowu jedna krecha:-( @ powinna byc 28-29 ale w tamtych ciazach testy pozytywne mialam na 3 dni przed terminem @ to pewno w tym miesiacu nici z dzidzi:no:
co tam u was ciekawego po weekendzie?

Nie martw się, może akurat nie będzie tak zle...może @ Cie zaskoczy i nie przyjdzie wcale :happy2:
Po pracowitym weekendzie, pracowity tydzień w pracy :/stanowczo wole poranne zmiany od popołudniowych, ale ludzie potrafią wejść na glowe i doprowadzić mnie do szalu :szok: Jezzu, czasem nie wiem skad oni się biora...jutro ide do gin na usg, trzymaj kciukasy :blink:

90_natka heh tos szczesciara :-Dmy az nie tak często, ale staramy się rownie mocno co Wy :-pA na kiedy Ci teraz wypada @ ?

patu$ka już myslalam, ze Cie tam wcielo w tym okablowaniu :rofl2: Co do testow, to wczoraj rzeczywiście testowa była bardzo ciemna, a druga jaśniutka ale wydaje mi się, ze po prostu już po owulce. Po 7 dniach możesz już zrobić badanie krwi jak Cie będzie za bardzo nekac myslenie :wściekła/y: Ja przed jutrem mam to samo, co Ty mialas w czwartek :dry:Tak się denerwuje, co tam będzie widać, baa czy w ogole cos będzie widać, a jak już to co dokładnie, choć oczywiście podswiadomosc mi mowi, ze jedyne co będę odczuwać po jutrzejszej wizycie to duuuze rozczarowanie :blink:

reklama
Nuuuśka trzymam kciuki jutro :)
a co do mojej @ to nie wiem sama... z tymi moimi cyklami to strasznie różnie bywa :( ale myślę, że teoretycznie @ powinna już być, bo z tego co widzę na rozpisce ostatnich cykli to najdłuższy miał 47 dni, a dziś już 49 dzień... a ogólnie średnia długość tych moich cykli w ostatnim roku to około 40 dni, więc tym bardziej myślę, że @ niby powinna już przyjść... :)
Jeden był tylko dłuższy w zeszłym roku- 57 dni - i wtedy @ wywołana była luteiną, ale myślę, że mogło to być spowodowane wieeeeelkim stresem przedślubnym :) bo tyle było załatwiania i przygotowywania, że nawet spać nie mogłam :)

muminek79 to że w tamtych ciążach testy były pozytywne tak wcześnie nie znaczy, że teraz też tak będzie :) dopóki nie ma @ jest nadzieja :) mam więc nadzieję, że Wam się udało i niebawem ukażą się dwie kreseczki :)

patu$ka
zgadzam się z nuuuśką, w razie czego test z krwi po 7 dniach ma już szansę wyjść pozytywnie :))

Jejku jak ja bym chciała juz wiedziec czy sie udało....Chociaz w tym m-cu chyba troszkę mniej się niecierpliwię niz w poprzednich ;) Z drugiej strony nadzieje większe, bo wydaje mi sie ze ten cykl byl w koncu z owulacją. Ale objawów ciążowych brak, chociaz w poprzednich cyklach były....

Przeczytałam to co napisałam i chyba juz wiem dlaczego faceci nie rozumieją kobiet ;)

testuje,,,,,hm chyba 6-7 marca. Przynajmniej wtedy wypada termin @.

A co to jest dpo??? Przepraszam jesli to glupie pytanie....

dpo to dzień po owulacji:) tak mi się przynajmniej zdaje. Widzę, że @ oczekujemy w tym samym terminie:) U mnie objawów całkiem sporo, a i tak pewnie nic z tego nie będzie:(

reklama
u mnie @ wypada w tym miesiącu 11-go marca :dry:Nawet jeszcze nie myslalam o testowaniu, jestem tak przejeta dzisiejszym dniem,ze nie wiem jak usiedzę w pracy na tylku :blink:

paulinka88 nie zakładaj z góry,ze się nie udało, noo chyba ze chcesz przezyc przyjemne zaskoczenie, ze nie mialas racji :happy2: A Ty którego testujesz?

tysia123 może to dobry znak, ze brak objawow ciąży, bo wszystkie pozostale objawy okazywaly się objawami tylko w Naszych glowach, wiec ich brak wcale nie musi oznaczac czegos zlego :blink: Uzywasz testow owu tysia ? Ja w tym miesiącu z kolei nie miałam zadnych specjalnych objawow owulacji, ale kreski dwie były wiec mam nadzieje, ze i owu była :dry:Choc kto to wie...

90_natka to jak @ powinien już przyjść a jeszcze nic się nie dzieje, to może już się nie podzieje :-D Może warto, zebys wcześniej wybrala się na usg do gina, on wszystko wcześniej może Nam uzmyslowic niż niejeden dobry test :) A tak będziesz wyczekiwać jak na szpilkach :)

Do góry