reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
patu$ka oj nie kracz. To na pewno nerwowe, poranny tescior pewnie zrobil swoje niestety, ale nie martw sie. Na pewno wszystko bedzie dobrze ja to czuje :)
Nanioslam zmiany zgodnie z tym co mowilas. Dziekuje za pomoc. Mam nadzieje,ze teraz juz dobrze ? :happy:
Wizytke u gina pamietam masz dopiero 18-go tak ? Jestem z Toba myslami caly czas.

Akuku wedlug mnie Ty mialas juz owu Kochana, tak jak ja w okolicy 21-22 dc. Tak mnie sie wydaje. Ty dosc dlugo mialas tescior pozytywny prawda ? Ile dni pod rzad ? Kiedy w ogole spodziewasz sie @?

paulinka88 zycze Ci duuuzo sily. Odpoczywaj i odwiedzaj Nas czasem :)

Patuska w ciazy tez boli jak na @, postaraj sie nie myslec, wiem ze sie nie da...ale moze poczytaj ksiazke, obejrzyj film, wyspij sie :-)

Nuska juz ladnie poprawiony wykresik masz :-)
Ja mialam 7 dni test owu pozytywny ale dzis juz nie sprawdzalam.
Liczac ze faza lutealna powinna miec 14 dni to 16 kwietnia powinna przyjsc @, ale ostatnia faze lutealna mialam 15 dniowa, wiec napozniejc 17 powinnam dostac @, chyba ze sie znowu cos poprzestawialo...
Zobaczymy, ale wiem ze z tego ciazy nie bedzie.

nie bądź taka pewna akuku że nic z tego nie będzie :) bo takie rzeczy potrafią zaskakiwać :)

ładnie teraz już z wykresikiem masz nuuuśka - teraz wszystko jest tak jak powinno być :)

paulinka88 odpoczywaj i niech Ci się wszystko ładnie ureguluje :) odwiedzaj nas czasem kochana :)

patu$ka
zdrzemnij się może jeśli masz możliwość, może ból przejdzie chociaż trochę :)

Dziewczyny ja niedawno wstalam. Ale powiem Wamz e kimono dobrze mi zrobilo bol brzucha jest mniejszy i humor sie poprawil.

Nuuska teraz wykresik jest git!

Akuku KURDE! Co ty gadasz! Mnie tu pocieszalas rano a siebei teraz dolujesz! Bo po dooopie dostaniesz!

Wprawiam sie w wypelnianiu rubryczek na npr. pl :-D

Mnie od dwoch dni kluje w podbrzuszu. Nie wiem na co to, ale zle sie czuje, do tego dodajac przeziebienie wychodzi do bani :no:

Akuku a Ty co, Nas pocieszasz a sama nadziei brak ?? Przestan pisac z gory ze wiesz, bo nigdy do konca nie wiemy co Nam los przyniesie. Ja wierze, ze i Tobie sie uda w marcu :tak:Zobaczysz :tak:

90_natka co ja widze :-)wykresik i Ty juz masz :happy:

reklama
Do góry