reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
U nas niestety też nieciekawie, wiosny ani widu, ani słychu :(

Nuuuśka, może poczekaj tak z 14 dni od tego dnia, w którym była prawdopodobna owu i wtedy testuj jak nie będzie @ :)

akuku chciałabym :) wtedy bybyby większe szanse, sama nie wiem, po dwuch testach negatywnych-w tym miesiącu -bo przez ten rok to o wiele więcej i doszukiwania się krechy :) boje się,ale zrobie go rano, trudno na weckend znów na kurs więc doła mniejszego będe miała bo kurs wciągający,

wczoraj czytałam posty z przed miesiąca-pisanie na forum ma wiele plusów-można sprawdzic objawy o ile dni wczesniej, jakie:)mi narazie nic nie jest,ale u mnie to kwestia chwilki...
akuku ja mieszkałam w Londynie przez dwa lata :) mi tam taka pogoda odpowiadała:)

Kasiol wielu ludziom nie odpowiada pogoda w uk :-) a dla mnie jest ok. Ja nie lubie upalow... No chyba ze ide na plaze :p a w wakacje jezdzimy do hiszpani, francji itd wiec 2-3 tyg mi starczaja:-)
a powiedz mi kiedy robilas te testy ??
Ja mysle ze szansa jeszcze jest :-)

pierwszy hmm chyba 8 dni po owu, a drugi dwa dni temu ;/ z tym że ten drugi troche dziwny był bo oprucz kreski kontrolnej powstała różowa plama prawie na całośći testu tylko przy samej kresce kontrolnej było troche bieli a reszta z kolorkiem, dlatego nawet jak coś bym chciała tam dojrzec to nie bylo możliwości;/ jakiś felerny był :/sama jestem ciekawa co bedzie jutro

z drugiej straony pierwszy raz mierze tempke i juz wiem , ze da sie coś tam zauważyć ze mam faze niższych i wyzszych temperatur:)

tysia123 chciałabym napisac, ze u mnie cos prześwituje..ale niestety ani widu ani slychu. O tyle o ile u Nas dziś nie padalo, to ciapa robi się na całego :x Moje buty ulegly samodestrukcji - nie wytrzymaly tej temperatury i ilości sniegu. Chodze w adidasach, ale i one już nie daja rady. Wiosno przybywaj !! :angry::no:

kasiol myslalam,ze już kolejny wykresik, dajesz mi nadzieje na rownie ladiutki :)
Rob tescior rano i pisz od razu, bo straaaasznie jestem ciekawa. Może zrobimy liste testowanek ? Co Wy na to ?
Tylko proszę jeszcze Akuku, tysie i 90_natke o date testowanka :tak:

kasiol - 05.04.2013
patu$ka - 07.04.2013
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
tysia123 -
90_natka -
paulinka88 - przerwa do X.2013r.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry