reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

usunac wykresu sie nie da... Musisz zrobic nowy wykres i wejsc na 11 marca i w prawym gormym rogu masz znaczek @ klikasz i to wszystko i wtedy zaznacza ci ze to 1dc. Zrobie ci scrolla i wrzuce zdjecie.

reklama
Bez tytułu;.jpg wejdz na ten wykres i tu gdzie jest to kolko kliknij i w tej tabelce odznacz znaczek @ w prawym gornym rogu, potem wejdz na ten kwadrat i tam zaznacz @ i powinno byc ok. Wtedy wykres ci sie polaczy.

Załączniki

• Bez tytułu;.jpg
    Bez tytułu;.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 17
patuska :( ojj a ka Cie tu namawialam :( no wiec Cie pociesze :) moja pierwsza ciaza z synkiem test pozytywny kilka dni po spodziewanej @
no i jeszcez slyszalam juz duzo razy ze te testy 10 miu to pic na wode i czesto oszukuja, i na tych 25 miu szybciej widac niz na tych 10 miu :)
tak wiec kciuki dalej mocno trzymam :)

Kasiol a mi sie wydaje ze u kazdej wychodzi hormon w innym dniu i tu wcale nie zalezy od owulacji tylko od implantacji :)
bo u niektorych do implantacji dojdzie w 7 dniu po owu a u innych nawet w 12 :)
stad roznica wzrostu hormonu :)
hormon zaczyna wzrastac od implantacji :)
slyszalam tez ze hormon w ciazy z dziewczynka wzrasta szybciej niz z chlopcem- ale w to tak nie wierze, bo z Alexem mi dlugo test nie wychodzil, nawet lelkarz z krwi nie byla pewna, a z Victorkiem jeszce przed terminem @, lub w dniu (nie pamietam) to byl drugi cykl i sie udalo.

a teraz juz 20 miesiecy chyba :(:(:(

nuska no tam w prawym gornym rogu masz ta @ i tam klikasz w ktorym dniu sie zaczela :) i wtedy w odpowiednim dniu cyklu zaznaczasz dzisiejsza tempke :)

ktos ma problem z zalogowaniem sie na enpr ?
mozna zalozyc nowe :):) ja mam 2 enpr :)

dzis rozmawialam z mama i mowie ze mam tyle i tyle urlopu itd...a moja mama ze we wrzesniu wraca do polski, a ja mowie ze mam nadziejej ze do tego czasu mi sie uda zajsc w ciaze...a on a Ty z ta ciaza to na powaznie ?? po co Ci trzecie dziecko...malo Ci ?? itd itp... ehh :(:(

dziewczyny czy myslicie ze juz jestem po owu ??? hmm wlasnie patrze i owu friend zaznaczyl mi owulacje 3 dni temu.
hmm progesteron mam isc badac jeszce raz ?? bo bylam w 23 dc chpoc wiem ze wtedy nie bylo 7 dpo ale moze zleca mi jakies dodatkowe badania jak na tym wyjdzie brak owu ?

dobra mykam bo znowu za duzo mysle :p

a to cyt. z owyfrienda :
Jeśli obserwujesz swoje ciało i intuicja podpowiada Ci, że coś jest nie tak, nie zwlekaj z wizytą u lekarza. Według dr. Alice Domar, amerykańskiej autorki książki „Zwyciężyć niepłodność” („Conquering Infertility”) najlepszą poradą dla par starających się o dziecko jest nie zwlekać zbyt długo z wizytą u specjalisty. Badania pokazują, że aż 91% par podejmujących leczenie niepłodności żałuje, że czekały zbyt długo. Radzi ona również: „Nie obwiniaj siebie, szukaj wsparcia a przede wszystkim miej nadzieję, ponieważ zdecydowana większość par, które zasięgają pomocy specjalisty, doczekują się zdrowego dziecka.”

no i bylam i odeslala mnie z kwitkiem po poltorej roku staran ;/;/;/;/

milego dzionka :)

akuku mi ovufriend w ogole nie wykryl owulki. Takze ja bym sie nie sugerowala. ty masz bardzo duze skoki temperatury,ale mysle ze 21 dc byla owu

patu$ka zrobiłam jak mowilas. Zaznaczylam @ 11-go marca, wpisałam co pamietalam i wydaje mi się jest teraz ok. zerknij jeśli możesz. Tylko nie wiem czy da się ten dzisiejszy dzień oznaczyć jako dalsza czes cyklu? Bo teraz to mi się zrobilo tak, ze cykl mi się skonczyl wczoraj a dziś mam 1dc nowego :baffled: oj poknocilam.

No bo ten z dzisiaj musisz odznaczyc.

Wiecie tak czytams obie tera zo tych test5ach i czulosciac,i stwierdzenie wykrywania nawet 6 dniowej ciazy jest bledne. 6 dniowa owszem ale po zagniezdzeniu nie po owulacji.Hmmm troszke nadziei mi wrocilo,ale ten bol brzucha jak na @ mnie niepokoi i te pryszcze.

Cholaera ciezka musi sie udac teraz! No 3 jajeczka na zmarnowanie mialy by isc!?

Patuśka 3 dni wcześniej to może wyjść a nie musi:) Czekaj do 7 i wtedy będziesz miała lepszy pogląd na sprawę:) A testy 10 to wkrywają nawet torbiele. Te moje cienie cienia to torbiel na prawym jajniku. Bo owu w tamtym miesiącu nie było. Za to została mi 25 mm torbiel. Tak w ogóle to wpadłam się pożegnać dziewczynki. Starania odłożone do października. Teraz czeka mnie 6 cykli z tabletkami na uregulowanie @. A potem lekarz obiecał, że zajdziemy:)))) Mówi, że nie będzie z tym problemu. No i te pół roku przyda się mojej pociętej macicy. Mam nadzieję, że do tego czasu wszystkie już będziecie brzuchatkami:))))) Wpadnę od czasu do czasu Was poczytać.

reklama
Patuska mi sie wydaje ze mi pecherzych nie mogl peknac I tak wyszlo z ta owu... No zobaczymy jak tempka bedzie.

Do góry