reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Nuska patuska, 90_natka chodzi o to ze dwa dni przed owu byly 3 bzyki w.ciagu dnia wiec tu raczej plemniorki nie zdazyly dojrzec a te z 4 dni przed maja mikro szanse by przetrwac. Zreszta wole sobie wmowic ze nic z tego, bo przynajmniej chodze spokojna :-)

Patuska ja tez sie przespalam hehehe, ale dobrze ze sie zregenerowalas.

Ostatnia edycja:
reklama
nuuuśka, patu$ka zgadza się, założyłam nowe konto tak jak podpowiedziała mi akuku :) zresztą doczytałam, że po 2 miesiącach nielogowania się konto zostaje usunięte więc pewnie dlatego nie mogłam się zalogować (może to nie kwestia złego hasła :-))

akuku
w sumie racja, może lepiej się zbytnio nie nastawiać, a w razie czego będzie niespodzianka :-D

Akuku aaaaa Ty juz nie wymyslaj. Cykl dojrzewania plemnikow trwa ok . 72dni jak juz kiedys pisalam, takze nawet jak w ciagu dnia byly 3 bzyki, to wcale niczego nie wyklucza, ja bym byla za tym, ze wrecz przeciwnie :tak:
A wykresik mimo paru rozhulan masz bardzo ladny wiec palec na buzie i ciiiiichoooo :ninja2:

90_natka wlasnie tez mialam Ci pisac zebys zalozyla sobie nowy po prostu ale mnie ubiegla Akuku. Dobrze, ze kazda ma wykresiki, bedzie latwiej porownywac i debatowac nad rezultatami :happy:

Ciekawi mnie ta moja @ w tym miesiacu. Czy sie objawi tego 15-go. W sumie caly przyszly tydzien bede siedziec jak na szpilkach bo teoretycznie moze sie pojawic kazdego dnia. Choc jak to powiedziala moja gin - A czemu Pani Agnieszko Pani mowi, ze ciekawe kiedy przyjdzie ? A moze nie przyjdzie. No yyy tak. Tak trzeba myslec, ale lepiej mi myslac w taki sposob i nie nastawiajac sie na nic, latwiej wtedy przyjac "rozczarowanie".

kasiol Ty tez masz ladny wykresik. Tempka pnie sie w gore, jutro testujesz jak dobrze pamietam ?

Ostatnia edycja:
jesli patrzec na wykres i owu w 13-14 dniu -to @ jutro, jak na cykl28 to w sobote, jutro robie test rano-ale po zrobieniu dwóch przed terminem z negatywnymi wynikami, boje się rozczarowania jutro, tempka ładna, ale jestem przeziębiona na maxa i moze to przez to, rano troche pobolewania brzucha miałam ale nic szczegulnego

Ostatnia edycja:
Nuuuśka znam ten ból jak się nie wie kiedy się @ spodziewać... Ale tak jak Ci ginka powiedziała - może nie przyjdzie :) i tej myśli się trzymajmy :)

kasiol
trzymam kciuki jutro :) daj znać jak wynik! A tempka na przeziębienie moim zdaniem byłaby jednak jeszcze dużo wyższa niż ta, którą masz, także nie martw - duża szansa jest na to że to jednak ciąża :)

Dziewczynki macie rwcje nic straconego ale wole sie nie nastawiac:-)
No bo fakt taki ze do ciazy jeden strzal, ba jeden plemniczek potrzebny :p teoretycznie to nawet jak facet sie w basenie spusci to kobieta moze zajsc:p

No ale ja juz mam tyle miesiecy nieudanych staran, nie wiem moze omijalam owulke :-( nie wiem... Chcialabym by sie udalo.
Wiecie co nawet z ciekawosci sprawdzilam termin ewentualnego porodu :p uwaga, uwaga... 24 grudnia :p :p

Podzielam zdanie natki. Wykresik kasiol masz piekny, tempka wysoko ze ho ho. A przeziebienie? Nie wydaje mi sie, zeby to byla wina tego bo jak pisze natka moim zdaniem mialabys wyzsza o wiele, gdyby to byla "zasluga" wirusa.

90_natka bede miec myslowke jak rzeczywiscie nie przyjdzie czy to zasluga zafasolkowania czy tego, ze znowu cos mi sie rozstroilo :huh: Przyszly tydzien pokaze wszystko.

Swoja droga dzis obudzilam sie wyjatkowo prawie o 10. I pierwsza moja mysl - matko, ciekawe jak tam test patu$ki. Jutro obudze sie i pierwsze co - odpale laptopa zeby dowiedziec sie jak test kasiolka :-) Ale cos mi sie widzi, ze Ty zobaczysz | | . Masz na prawde ladny wykresik, nie oszukujmy sie :tak:

Akuku hah ja az tak zaawansowana jeszcze nie jestem,ale no tak zupelnie zapomnialam ze jakby faktycznie sie udalo, to rozpakowujemy sie w grudniu. W sumie wszystko jedno, choc na pewno nie chcialabym rodzic w Swieta ani w Sylwestra. Wtedy to w gre powinna wejsc Maria, Jozef i Sylwester :p

Ostatnia edycja:
reklama
...bry.

Przynawac się - u której już wiosnę czuc?? To sie pakuję i jutro rano jestem. Bo mnie te tony śniegu i woda po kolana na chodnikach przerażaja.......No i jeszcze to masaktyczne ciapciowate COŚ padające z nieba :crazy::angry::confused2::angry::crazy::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry