reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

o widzisz patu$ka może masz podobnie , tym bardziej ,że bierzesz leki które wspomagają twój organizm, jak naprawde nie uda się tym razem-to faktycznie jakieś głębsze badania lekarz powinnien zlecić... ja zrobie test jutro rano-jak negatywny to oznacza ze owulka była później niz 14 i poprostu nie było szans na zapłodnienie-bo mieliśmy przerwe, a że to bedzie dzien 15 od wyznaczonej owulki , jak ma coś wyjść to raczej wyjdzie... choć mimo zaziebienia i 2 paracetamoli coś czuje na @ więc obym dotrwała do tego testowania, bo moze nie bedzie juz potrzebne...

reklama
Najgorszy jest ten czas od owulki do terminu @ a jak przychodzi czas ze moze juz test wyjsc to schizy dostajemy. A mialam zrobic dopiero w dniu @. Wiecej nie kupie testow na zapas.oj nie.

Wiesz patu$ka, to że nie ma dwóch kresek jeszcze o niczym nie świadczy. Dopóki @ nie ma to nadzieja jest :) może stężenie hormonu jest jeszcze mimo wszystko za małe. Moim zdaniem testy robione przed terminem @ nie dają jeszcze ostatecznej odpowiedzi. Mogą pokazać ciążę jeśli jest i wtedy jest wcześniejsza radość, ale nie muszą bo to jednak mimo wszystko bardzo wcześnie! Także głowa do góry i nie trać jeszcze nadziei... :)

Kasiol u Ciebie widzę też tempka mocno w górze się utrzymuje :) jest duża szansa :)

Oj Kochana !!! To, ze teraz jedna tlusta krecha wcale o niczym nie swiadczy. Mialas testować dopiero 7-go, namowilysmy Cie na testowanko wcześniej, ale przecież nie zawsze test musi wychwycić ciaze :-(Wiesz, ze tak jest wiec glowka go góry i się nie poddawac !! W zeszłym cyklu tez mialas jedna kreche, ale do zapłodnienia doszło, cos poszlo do przodu, tylko potem się nie udało.Ale teraz na pewno się uda, wiec AKYSZ wszystkie zle myśli !:tak::tak:I trzymamy kciukacy do niedzieli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. ]

90_natka ja jestem przekonana, ze testy wykonywane przed terminem @ nie daja wiarygodnego wyniku. Wczoraj pytałam nawet o to gin, i powiedziała, ze ewentualnie dzień przed można zrobić, ale najbardziej wiarygodne wychodzą w dniu spodziewanej @ i dzień po. Pierwszy pomiar już za mna tylko mam pytanie yhmm....tempka - 36,47. Jak ja to mam tam zaznaczyć ?

Ostatnia edycja:
Klikasz na dzien w ltorym rozpoczelas cykl i wyskoczy ci taka ramka z informacjami:) I tam wpisujesz wszytskie wartosci. Dany dzien cyklu rozpoczynajacy wykres zaznaczas @ w prawym gornym rogu i od tego dnia ci sie liczy pierwszy dzien cyklu na wykresie.

Zalozylas na ENPR? daj linka:)

Nuuuśka trochę nie tak zaznaczyłaś. Najpierw powinnaś wybrać dzień który był pierwszym dniem Twojego cyklu. A tą tempkę zmierzoną dziś zapisujesz w odpowiednim dniu później, po prostu te dni bez pomiarów zostawiasz puste :)

Z tego co pamiętam tam wybierało się że dany dzień to pierwszy dzień @ ale szczegóły to już podpowiedzą Ci dziewczyny bo ja nadal nie mogę przypomnieć sobie mojego hasła :)

Ale zdjęcie ładnie już jest zamiast linka :)

reklama
Tak, do tego już dotarlam na szczęście, ale nie wiem na prawde jak pokombinować z tym 11-marca. Jestm tam opcja rzeczywiście jak piszesz - utworz nowy cykl w tym dniu, ale w tym momencie usune ten, który teraz wytworzyłam ? Pomocy :rofl2::rofl2:

Do góry