reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
akuku hmmm to może 4.30? codziennie :happy:

patu$ka to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i mam nadzieje przeczytać dobre wiadomości jak wejde rano :)

90_natka wiesz co, jako dziecko miałam robione testy. Wykazaly uczulenie na pylki, roztocza, pierze i slonce. Pierze i slonce odczuwam do dziś, roztocza hmmm....nie wiem.
A pylki ? Nigdy się temu nie przygladalam,moze dlatego ze nikt nigdy jasno nie powiedział mi na jakie pylki jestem dokładnie uczulona. Przeciez tego dziadostwa jest od groma. Ale tak, jak pomysle, chyba zawsze w okresie przedwiosennym i wiosennym laze zasmarkana i nie jest to przeziębienie. Po prostu całkowicie zapchany nos.
Od tygodnia stosuje Acatar. Pomaga go przetkać, ale co z tego jak za chwile jest to samo :crazy:Rok temu bylam u takiej ymmmm...alergolog. Ale nie będę się wypowiadać. Stwierdzila po wykonaniu testow skórnych - No i gdzie Pani widzi ta swoja alergie ? Odparlam, ze ja widzieć nie musze bo nie jestem lekarzem, ale skoro ktoś kiedyś powzial takie stwierdzenie, musial mieć ku temu postawy a wiec widział..:no:

Patuśka - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jestem pewna ze jutro beda dwie kreski ;) No i że rozwiążesz worek i kolejne II kreseczki posypia sie u wszystkich ;)

Kasiula - u ciebie też tempka chyba wysoka? Czy juz źle widze?

Akuku - jak odpuścisz to na pewno sie uda ;) Także odpuśc sobie, ale sie nie zabezpieczajcie ;)

Nuska moze byc o 4.30 codziennie jak Ci to nie przeszkadza :-) mi np. Nie przeszkadza :-)

Tysia no postaram sie odpuscic znaczy nie wieze w ten cykl ale jesli owu byla dwa dni temu to kurde niby sznase jakies sa...ahh I znowu sie nakrecam wiec stop, nie bylo owulacji I nie bedzie bejbika w tym cyklu... Moze nastepnym razem.

Dziewczyny tescik zrobiony i 1 tlusta krecha drugien nawet cienia nie ma.

No coz musze czekac do niedzieli na @. Powtorka z zeszlego cyklu. Musze jutro zadzownic do lekarza niech uszykuje mi recepte na poniedzialek. A jak nei da rady to jeden cykl bedziemy musieli odpuscic. Coz nie mozna miec wszystkiego. Wypryszczylo mnie dzis strasznie,wiec czekam juz na @. Po nadziejach ani sladu. Przeplakalam poranek. Ale co ja moge? Nic...

Musze chwile pobyc sama. Naet trzy jajeczka w niczym nie pomogly...juz nie wiem co moze byc nie tak.

Dziewczyny trzymam za Was &&&&&&&&&&&&& niech ktores z Was sie poszczesci w tym cyklu.

oj patu$ka !!!! do niedzieli jeszcze 3 długie dni, dopuki @ nie ma jest nadzieja!!
mnie już też pobolewa brzuch na @ wiec to tez kwestia czasu, choć nadzieja mała jeszcze jest!!

kasiol trzy dni ale to jest powtorka z ostatniego cyklu. No 10mIu powinien dac choc bladziocha. Ja juz nie iwem co idzie nie tak. tempka ladna,owu tez byla... Moz efaktycznie musze jeszcze raz Ł wyslac na badanie.

Nie wiem,nie wiem. Zobacze co to bedzie w niedziele. POtem znowu CLO ale chyba ostatni raz bo musi byc przerwa jakas

a ja myśle, że 3 dni przed terminem @ jak wychodzą pozytywne testy to owu była wcześniej niz 14 dnień, dlatego wychodzą, zresztą poziom chormonów zmienia się z chwili na chwile... wiem,że ciężko Ci jest, roumiem co czujesz...
mnie już brzuch pobolewa, a tempka wysoko, więc to też nie do końca w tymi pomiarami ;/

reklama
No wlasnie widze u ciebie nadal wysoko...Brzuch jak na @ moze pobolewac tez na ciaze.
No mi promieniuje ten bol z lewego na prawy jajnik tempka troszke spadla. Ale juz nie dlugo do terminu. Chyba ze bede taka oprona jak moja mama i do trzeciego miesiaca nie wiedziala ze jest w ciazy

Do góry