reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Ale się rozgadałyście dzisiaj :) dużo nadrabiania miałam ;)
Patu$ka po doopsku dostaniesz za testowanie po południu :D jutro rób tą 10 i dawaj od razu znać co wyszło :) choć jestem pewna że będą II kreski :)

Akuku nie dołuj się, wszystko będzie dobrze :)

Nuuuśka to byle do 14stego :) trzymam kciuki :*

Ja dziś wykończona jestem.. Idę dziś wcześniej spać chyba :) a co do enpr to powiem Wam że ja miałam tam konto ale nie mogę sobie hasła przypomnieć więc wykresik na razie na kartce :)

reklama
e tam popoludniu,ale to mnie jakos nie zniechecilo. Mam nadzieje na jutro. No 10 powinna cos pokazac nie ma bata...Albo jedna albo dwie. Co ma byc to bedzie bede martwic sie jutro ide wypic cos ostatni raz zeby w nocy na siku nie wstawac.

patu$ka dziekuje :) jak pisalam wczesniej, bede mierzyc tygodniami 4.30/5.00 z racji zmian w pracy. Mam nadzieje, ze moge liczyc na Twoja pomoc i reszty dziewuszek w razie czegus bo poki co jestem zielona :zawstydzona/y:
To jutro czekam na dobre wiesci w taki razie :-)

90_natka a ja dzis z zawalonym nosem na maxa. Ledwo dycham :eek: Nie wiem co to jest, ale coraz czesciej mysle, ze jakis alergen daje o sobie znac ale jedyny ktory mi teraz przychodzi to snieg :wściekła/y::wściekła/y: Chyba i ja musze sie wybrac do lekarza ( alergologa).

Nuska a powiedz mi jakbys mierzyla tempka codziennie o tej samej porze I szla dalej spac ??
Ja mierze codziennoe 4.20 I dalej spac ide :-) jak mam wolne.
A wiem ze u mnie w ciwgu pol godz. Nie raz nie dwa mocno wzrosla tempka :-)

Kasiol ja mysle ze I Ciebie tez w 11 dc byla implantacja o I jest cien, wiec czekamy, kiedy testujesz ? Jutro??

Patuska czekam na jutrzejszy tescik o ktorej testujesz??

Buziaki

reklama
Do góry