reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

witam się:)
głupia ze mnie baba:) zrobiłam dziś test-niby , żeby sprawdzic czy działa:) ale jednak negatywny wynik mimo założeń zepsuł mi humor, jaka stara taka głupia baba ze mnie ...:(

reklama
Kosiolku kochana sluchaj jest za wczesnie na tescik 8 dpo.
Ja wiem wiem, ja co miesiac mam tak samo, wlasnie w tych dniach mnie kusi zeby test.zrobic, bo niektorym wychodzi I moze I mi wyjdzie, ale wlasnie zawsze po takim testowaniu jest mi smutno.
Wiec lepiej czekac z zalozeniem ze przyjdzie @ I jak nie przyjdzie to testowac. Ja chyba bede czekac 16 dni, pisze chyba bo nie wiem jak bedzie...wiem jedno ze najchetniej testowalabym wczesniej.

Hej dziewczynki :)

I ja również zycze Wam Wesolych i Radosnych Swiat Wielkanocnych i oczywiście owocnego zajączka :tak:

Jestem w szoku. Dzis jest dokładnie 20dc, cos mnie podkusiło bo od czwartku mam taki dziwny sluz, jak przy owulce, ale tej przecież nie miało być w tym miesiącu ( tak twierdzila gin). I rzeczywiście w 13 i 14 dc test był negatywny.
Wklejam Wam test który zrobiłam dosłownie przed chwila na 1 (!) kropelce bo za pozno się zorientowałam .
Co o tym myślicie ? To samo co ja ? :cool2:
20130330113.jpg

Tak wyraźnego jeszcze nigdy nie widziałam. I co teraz, pytanie czy już nie jest za pozno na przytulanki ??

Załączniki

• 20130330113.jpg
    20130330113.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 20
Nuska pozytywny jak najbardzoej... Super :-) ja tez mam dzis 20 dc.
I dzis mam 3 dzien pozytywny test owu.
Mowi sie ze owulacja moze wystapic w dniu pozytywnego testu, dzien, dwa,max 3 dni po.
No I ja wiem ze dzis mam 3 dzien test owu pozytywny, wiec dzis max jutro bedzie owu...no chyba ze pecherzyk nie peknie.
Tak wiec starajcie sie zaszkodzic nie zaszkodzi, a moze pomoze :-)

Wlasnie dla tego mowie ze lekarze mowia swoje a organizm robi drugie.

Tak wiec trzymam mocno kciukaski.

Akuku dziekuje :) A jak u Ciebie ?
Ile dni ten mój test jest już teoretycznie pozytywny nie wiem, ale od czwartku było więcej sluzu, choć wydaje mi się to tez zasluga wiesiolka, bo w poprzednich cyklach nie było go az tak dużo. Dzis rano - potop :-D Ciesze się, ale tez zaluje, ze odpuściliśmy w tym tygodniu ze starankami, ale poprzytulamy się dziś wieczorkiem jeszcze, jutro i w pn i zobaczymy czy cos się uda, choć wydaje mi się, ze troszkę się spoznilam. Ale od 3h zdycham z bolem jajnika i podbrzusza :no: Trazediaaa..potwierdza się jednak to, co piszesz Kochana. Nie zawsze jest i musi być tak jak mowia lekarze jak się okazuje.
Ma jednak pytanko, na innym watku pytałam już, ale spytam się dla pewności. Akuku czy jeśli owulka przyszla teraz znaczy to, ze kolejny cykl będzie również rozregulowany, czy @ powinna przyjść planowo ( 8 kwietnia ) ? Bo zastanawiam się na co się szykować, żeby się wmawiać sobie Bog wie czego jeśli @ się spozni, z powodu wlasnie opóźnionej owulki np.

Hej dziewczynki! Wesolych Świat ja od rana w kuchni. Bylam w miescie jeszce ale tylko na chwile i urodzinowy prezent sobie kupilam:D ah...

Natka oj tez bym chciala zeby byl szczesliwy ten miesiac.

Nuuska chlopa za nogi i do wyra :D a tak powaznie to tescior ze ho ho ;-) owu mogla sie przesunac

patu$ka dziś rano musiałam wymyslec niecny plan jak zrobiłam tescior, wiec Ola o 10 poszla się kapac :-D "bo do Kosciola na swiecenie trzeba czystym być " :-D Już dawno takiego szokasa nie przezylam jak dziś.
A Twój na pewno będzie szczęśliwy, bylabym baaardzo zdziwona gdyby okazało się, ze z trzech pecherzykow ani jednemu się nie udało. Ja to wiem, ze zostane BB Ciocia :tak::-)

No to juz bylo by troszke dziwne.... To juz nie wiem gdzie trzeba by szukac przyczyny. Ale zobacymy za 8 dni co i jak.

Tak mnie cycole bola ze maskara! A sutki to kurka mac dotknac sie nie moge:zawstydzona/y:

Ja tez bym chciala zostac BB ciocia wiec starac sie dziewczynki.

a Kasiol powinien dostac po dooopsku za tego tesciora!

No to więc znowu początek miesiąca będzie wazny dla każdej z Nas. Ty będziesz testować, a ja mieć nadzieje, ze @ jednak zboczy i nie trafi do mnie :) Najwazniejsze ze owu się pojawila, dzięki temu wrocila nadzieja :tak:

reklama
Do góry