reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

He he tak się cieszę z tych Twoich pękniętych pęcherzyków, że aż ręce zacieram:) 3% na nasze starankowe trojaczki, ale grunt, że szansa jest:))

reklama
łoooo wiecie co padla bym gdyby byla trojka,na sama mysl juz mnie to przeraza skad pieniadze brac na utrzymanie trzech maluchow??? O kurde... No ale coz,lekarz mowil mi ze zyczy mi albo dojki albo jednego ale zeby zdrowe byly bo trojaczkowa ciaze ciezko donosic po stymulacji. nie wiem co mial na mysli....

Tesciory leza w szafce i musza jeszcze 8 dni poczekac. Kupilam 2 po 10 i jeden 25. W aptekach nie idzie dostac tych 10 a wchodzi sie do marketu i sa...Kosmos

Ja dzis caly dzien bede pewnie sprzatac. Musze miecho po odmrazac zeby jutro miec co robic. Jeszcze jutro ze swieconka... nie wiem jak ja sie wyrobie

patu$ka jesliby nawet wpadly Ci trzy fasolcie mysle ze po poczatkowym szoku przyszloby wieeeeeelgachne szczescie :laugh2: czego Ci zycze z calego serduszka :tak:
U Nas nie ma Kauflanda, a w Tesco sa tylko 20, w Rossmanie nie patrzylam jeszcze, ale jak nie dostane to zamowie na allegro.

Tez macie taki sajgon za oknem ? Nosz masakra :| Choinke powinnam wyciagnac na taka okazje a nie jajka :no:

U mnie snieg nie bada ale mrozno jest. No choinke w jaja zamiast bombek ubierzmy:-)

No na ciaze trojacza bylby szok,ale musze cierpliwie poczekac. Nie chce sie nakrecac zeby potem sie nie rozczarowac tak bardzo. Z lekkim dystansem podchodze tym razem. Czas pokaze. Chociaz moj maz ciagle o blizniakach mi nawija.

patu$ka bliźniaki, trojaczki co za mnogie szczęście:):):) ja z chęcią bliźniaki poproszę :) byle zdrowe były:)do mnie dziś przyszły testy, ale mnie korci żeby je wypróbować:)

U mnie snieg nie bada ale mrozno jest. No choinke w jaja zamiast bombek ubierzmy:-)

No na ciaze trojacza bylby szok,ale musze cierpliwie poczekac. Nie chce sie nakrecac zeby potem sie nie rozczarowac tak bardzo. Z lekkim dystansem podchodze tym razem. Czas pokaze. Chociaz moj maz ciagle o blizniakach mi nawija.

Tez jestem za choinka zamiast pisanek :tak: Dziadoska pogoda,sniegu pelno, zimno jak szlak wiec jak tu czuc Swieta Wielkanocne ? :confused: Jutro idziemy swiecic z tesciami, a najlepsze jest to, ze zgubil mi sie gdzies koszyk <haha>:laugh2: po pracy musze przesznupac cala szafe, i nie wiem jak sie nie znajdzie to pojdziemy z jednym koszyczkiem.

ja koszyczek kupilam na wyprzedazy w wielki piatek rok temu za 2 zl taki duzachny :)Jest co do niego klasc:) Ale nie mam solniczki i pieprzniczki takije malej. kurde bede musiala gdzies w markecie poszukac jak maz wroci i skoczymy na zakupki.

Ja wlasnie koncze piec babeczki jutro nadzieje je krowka na to smietana jakies owoce starta czekolada:) mmmm dzieciaki brata beda mialy wyzerke jak przyjada. Na naszym weselu tez byly tylk ze smietana byla barwiona barwnikiem to buzie i na niebiesko i na rozowo upaciane mialy. Ale obie jednoslosnie stwierdzily ze to najlepsze babeczki pod sloncem. Wiec zaczelma je papugowac:)

Aj nie moge sie doczekac jak te szkraby przyjada:-)

reklama
Hej dziewczynki, ja dziś wzięłam wolne w pracy i praktycznie cały dzień z łóżka nie wyszłam.. Dobrze że mąż przed pracą posprzątał bo nie wiem jakby nasze mieszkanie wyglądało na święta...

Również ja życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt. Odpoczywajcie i oby przyszły do Was same dobre wieści!

Patu$ka fajnie że pęcherzyki pękły, na pewno ten cykl będzie dla Was wreszcie szczęśliwy. Na pewno się udało :)

Do góry