reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
No ja nie jestem zwolenniczka Wielkanocy,nigdy mnie to nie krecilo. Ale poczynilam juz zakupki i od jutra trzeba sie za wszystko wziac.

tez nie jestem zwolennikiem Wielkanocy. Nie czuje tych Swiąt tak jak Bozego Narodzenia, choc chyba nie pomylilabym sie piszac, ze teraz to wiecej sniegu niz w grudniu w niektorych miejscach:eek:
patu$ka trzymam wiec kciukasy za wizytke, pisz koniecznie jak juz bedziesz po :happy:

Relacje zdam napewno... tylko ze wieczorem bo nie wiem jak to u niego jest prywatnie. Niby kazal mi przyjechac na 18 ale wiecie jak to jest moze byc wiecej baabeczek i sie przeciagnie.

Ja tam wielkanoc lubie pod warunkiem że jest słoneczna i ciepła pogoda, można grila zapalić czy nawet ognisko, a że mieszkam na wsi to uwielbiam tak spędzać czas.W tą wielkanoc to mi sie nawet okien nie chce myć ale biore sie zaniedługo bo słoneczko świeci.

Dziewczynki ja noe uciekam tylko staram sie ograniczyc.

Dzis mam pozytywny test owu mega pozytywny, ale m w londynie...jeden raz na milion on ma wyjazdy I akurat dzisiaj :/:/:/

Dzis dowiedziałam się nowej rzeczy. Skierowanie na badanie nasienia może wypisac lekarz rodzinny, choć fakt niechętnie wypisują, ale te badania również sa jak najbardziej refundowane :tak:
Ide wiec jutro z samego rana do mojej zaprzyjaźnionej lekarki i podpytam co i jak, i przede wszystkim czy skierowanie będzie refundowane wszędzie czy tylko w jednym labie na przykład.
Wzielam już na Ł. skierowanie na morfologie, glukozę, cholesterol, ob i mocz. We wtorek mu pobiorę krew i zaniosę do laboratorium a sobie zrobie przy okazji. A w przyszła srode chce isc do mojej gin i poprosić ja o te skierowanka na hormony.
Trzeba się wziasc za badanka bo wydaje mi się ze nie ma już na co czekac. A tylko kamien spadnie mi z serca kiedy okaze się ze wszystko jest w porządku :happy:
Dzis Ł. zarzyczyl sobie rolady :eek:no i robie wlasnie, zrobiłam 15minut przerwy na kawuche i spadam spowrotem do kuchni

Nuuska widze bierzesz byka za rogi,i bardzo dobrze. Dzialaj. Ty masz ten plus ze ejstes ze wszystkim na bierzaco, masz wszystko pod reka.

Robcie badanka,a moze w trakcie tych badanek cos sie podzieje:)

reklama
Jeszcze rano namawiałam akuku żeby została tu z nami, a teraz sama stąd zniknę.. Przynajmniej na parę dni bo muszę się pozbierać... byłam dziś u mojego gina bo nadal nie dostałam @ po lutce. Powiedział że tak nie może być, że już za dużo dni minęło.. Zapisał mi na 2 miesiące tabletki przy których nie wolno zajść w ciążę. a po tych cyklach luteinę. Jestem załamana.. Nie będę nawet pisać jakie mam myśli bo mnie samą one przerażają... A jak przeczytałam ulotkę tych tabletek i wskazania do stosowania (nie wspominając już o skutkach ubocznych...) to nogi się pode mną ugięły że jest tak źle... więc czuję się otępiała, jakby wszystko to działo się gdzieś obok...
Będę tu do Was zaglądać w miarę możliwości, jeśli starczy mi sił...

Do góry