reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
jakis wirus pewnie. Moje dziecko nigdy nie choruje normalnie....... A moze po prostu ma silny organizm i sam sobie zwalczył infekcję. Własnie dzieki gorączce. No zobaczymy. Dzis poszła do przedszkola.

Zdrówka dla dzieciaków dziewczyny!

Jak tam u Was? U nas w końcu słoneczko przygrzewa i można posiedzieć w parku :) dziś uświadomiłam sobie, że jeszcze trochę i będę musiała do pracy wrócić! Masakra, nie wiem jak to przeżyję :p

ehhh, u nas ostatecznie młodej poszło znowu na układ moczowy.... A njuz pół roku był spokój.

natka - a nie nudzi cie siedzenie w domu? Moze uda sie wrocic na część etatu? Ja bym dluzej niz rok nie chciala w domu siedziec - dla zrodwia psychicznego wlasnego i dziecka. Aguske zostawilam jak miała 7 czy 8 m-cy ale pracowalam na poczatek niecały etat. Teraz mam nadzieje juz do rpacy nie wrocic o ile uda sie z G. rozkrecic firme.

Tysia trudne pytanie :) z jednej strony tak, czasem mam dość siedzenia w domu.. ale z drugiej strony jak sobie pomyślę o powrocie do pracy to naprawdę się zaczynam denerwować. Mam okropnie stresującą pracę, jeszcze dodatkowo duży nacisk na terminy i masa roboty itd. Generalnie masakra. No ale wrócić muszę. Niestety. Jedyne co mnie pociesza to że na początku nie będzie źle. Tak myślę. Bo trzeba będzie przeorganizować pracę, na nowo porozdzielać zakres obowiązków itd. Jak wracałam po skróconym macierzyńskim po poronieniu to chyba z 3 tyg taka reorganizacja trwała.
Część etatu nie wchodzi w grę ale mam zamiar karmić małą dalej więc miałabym skrócony czas pracy ze względu na karmienie.
Zdrowia dla małej. Mam nadzieję, że już lepiej? A jak tam Twoje samopoczucie?

Cześć dziewczyny!

Zaczęłam kilka dni temu 30 tydzień [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] ostatnia prosta przede mną...

Ogólnie daje rade...w środę dowiem się kiedy idę odpocząć do szpitala na kilka dni [emoji2] sterydy ktg i te inne [emoji4]

Dziewczyny dają o sobie znać i to coraz bardziej boleśnie ale ważne ze dają znać...

Jestem z jednej strony przerażona a z drugiej nie mogę się doczekać ich widoku... po raz pierwszy [emoji4]

eiktkw7i1lgslap3.png

Dzieki natka że pytasz. Agusia lepiej bo daje jej leki. to nie pierwsze problemy z pęcherzem wiec wiem co robic. Pod koniec tygodnia zrobimyy badania zeby potwierdzic ze jest ok. Siedzi w domu dzis z babcia. Jeszcze moze jutro zostanie, a potem wraca do przedszkola. W sumie czuje sie dobrze ale dosc czesto biega siku, wiec niech posiedzi te kilka dni.

U mnie samopoczucie ok. Na nic nie mam czasu.

No i oficjalnie polowa ciąży za mną ;)

Jeju dziewczyny jak ten czas leci!!
Patuska już 30tc? Woow... jeszcze trochę i będziesz tulić malutkie :)
A Tysia już połowa.. Masakra :) a wydaje się, że tak niedawno pisałaś że się udało. Szok jak to przeleciało :) ile jeszcze zamierzasz pracować? Pewnie powoli będziecie się za wyprawkę zabierali :)

A ja dziś obolała i posiniaczona :p pierwsze zajęcia pole dance za mną :) wydawało mi się, że jest ok ale z każdą godziną coraz bardziej czuję mięśnie ;) chyba jutro nie wstanę :p

kiecka kupiona ;) Rózowa ;)

LEci ten czas.... Wyprawka - wiekszosc rzeczy mam. Brakuje mi fotelika z tych wiekszych zakupów. No i kosmetyki, rzeczy dla mnie... wiadomo. Ale zdaze. W lipcu - sierpniu bede wszystko zwozic od rodzicow i prac.

Pracowac chce minimum do konca czerwca. A pote, zobacze jak bede znosic upały. No chyba ze beda wskazania medyczne do L4. Oby nie.

Patuska - ty na wylosie prawie. Blizniaki do 36 tc trzymaja z potem cc. Chyba, zgadza sie?

reklama
Do góry