reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Oj wyprawka... uwielbiam ja to po dwóch chlopakach utonelabym w różu i mięcie
Patuska my też nie chcieliśmy iść tak mega w róże. Kupiliśmy i szarości, i biele. Ale generalnie dużo rzeczy dostałam po dziecku kuzynki a tam większość to były jednak właśnie te róże i czerwień
Paulinka kto wie, może kiedyś jeszcze się zdecydujecie i trafi się dziewuszka
Paulinka kto wie, może kiedyś jeszcze się zdecydujecie i trafi się dziewuszka
paulinka88
Oj Natka chyba los by musiał zdecydować za nas
tysia123
Fanka BB :)
Paulinka, tylko u ciebie kolejne dziecko szybko to dość ryzykowne i niebezpieczne chyba? To ty miałam macice pękniętą? dobrze pamiętam czy coś pomieszałam?
Hehe, to prawda ze 90% ubranek dla dziewczynki to róż. Ale ja najbardziej lubiłam Aguskę jako niemowlaka jak była w białe rzeczy ubierana, z jakims wzorkiem delikatnym albo aplikacją. Za to wszystkie rzeczy całe w paski, ciemne itp to prawie nie uzywałam.
Nacieszcie się różem póki dziewczynki małe bo im wieksza rozmiarówka tym tego rózu mnie. Ja teraz dla młodej kupuje 128-134 rozmiary i uwierzcie mi ze czasem chciałabym cos rózowego kupic a nie ma.....
Hehe, to prawda ze 90% ubranek dla dziewczynki to róż. Ale ja najbardziej lubiłam Aguskę jako niemowlaka jak była w białe rzeczy ubierana, z jakims wzorkiem delikatnym albo aplikacją. Za to wszystkie rzeczy całe w paski, ciemne itp to prawie nie uzywałam.
Nacieszcie się różem póki dziewczynki małe bo im wieksza rozmiarówka tym tego rózu mnie. Ja teraz dla młodej kupuje 128-134 rozmiary i uwierzcie mi ze czasem chciałabym cos rózowego kupic a nie ma.....
paulinka88
Tak Tysia rozeszła mi się macica i odkleilo łożysko. Lekarz kazał sobie darować trzecią ciążą nie przez tą macice ale ogolnie ja się do rodzenia dzieci nie nadaje. Pierwsze cc było spowodowane silnym stanem przedrzucawkowym i zagrożeniem zamartwica. I lekarz stwierdził, ze dwa razy zdążyli mi życie uratowac- za trzecim razem mogą nie zdążyć.
Tysia póki maluszek jest malutki to ten róż jest słodki ,. A potem to tak coraz mniej ,.wiec może dlatego na rynku jest mniej większych ubrań...w tym kolorze...
Ja juz u nas u mojej koleżanki w sklepie znalazłam sukienki do chrztu dla dziewczyn... obłęd...
A że chcemy chrzcic we wrześniu to rozmiar będzie akurat...
Paulina to trzeciej ciąży nie może być?
Ja juz u nas u mojej koleżanki w sklepie znalazłam sukienki do chrztu dla dziewczyn... obłęd...
A że chcemy chrzcic we wrześniu to rozmiar będzie akurat...
Paulina to trzeciej ciąży nie może być?
paulinka88
Patuska no teoretycznie byc moze, ale sie ne zaleca
O jest roz Super beda dwie male ksiezniczki
O jest roz Super beda dwie male ksiezniczki
reklama
Paulinka ja to w ogóle słyszałam, że nie zaleca się więcej niż dwóch ciąż zakończonych cc, bo niby człowiek bezpiecznie może przejść do 3, czasem 4 operacji na brzuchu. I że niby powinno się "zostawić" gdyby potrzebna była jakaś operacja. Nie wiem ile w tym prawdy ale samej mnie to ciekawi bo ja oprócz cc też jedną operację miałam.
Ale z drugiej strony, zalecenia zaleceniami a życie swoje także nigdy nic nie wiadomo
Patuska o jaaa ale słodkie sukienusie będą dwie małe księżniczki
Ale z drugiej strony, zalecenia zaleceniami a życie swoje także nigdy nic nie wiadomo
Patuska o jaaa ale słodkie sukienusie będą dwie małe księżniczki