reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Sliczny , zgrabniutki brzuszek:) Jak przeczytalam Twoj wpis ze sie boisz usg to przypomniala mi sie dziewczyna z majowek. Tez miala bliznieta i na poczatku jej powiedzieli, ze dwaj chlopcy, na polowkowwym byli dalej dwaj chlopcy, potem sie okazalo, ze to parka, a na usg przed porodem wyszlo, ze dwie dziewczyny. Do konca pewna tego kogo urodi nie byla. Ma parke:)

Akuku Ty masz teraz urwanie glowy -taki czas:) Ja na szcescie juz powoli wychodze z tego zwariowanego okresu:)

reklama
Hehe,,,, z płcią nigdy do konca na 100% nie wiadomo. Moja córcia miała byc pierwotnie synkiem .Jakos tak tuz przed porodem sie odmieniło....
Za to mój brat cioteczny jeszcze lepiej miał. Oni czekali na córcię. Sukienek nakupowali, a na sali porodowej szok - Michaś się urodził ;)

Akuku ja sobie tak tylko zażartowałam z tym że zapomniałaś ;)
Podziwiam jak Ty dajesz radę ze wszystkim :p mi doby brakuje przy jednej tylko Julci (nie można jej dosłownie na 10sek zostawić taki z niej kombinator...) a Ty ogarniasz czwórkę :) ja wieczorami nie mam siły na nic i marzę tylko żeby położyć się i przespać ciągiem chociaż trzy godziny :p a nie pamiętam kiedy ostatnio mi się to udało...

Patuska oj rośniecie, rośniecie :) ale ten czas ucieka... :)

Tysia masakra, nie wiedziałam że takie niespodzianki na sali porodowej jeszcze się zdarzają ;)

Paulinka jak tam chłopaki? :)

Nas jutro od rana czeka wizyta u kardiologa z małą, więc muszę ją wcześniej obudzić... (zwykle wstaje koło 9) także długi dzień przed nami hihi ;)

Tysia kciuki zaciśnięte :) &&& na pewno wszystko będzie dobrze :)
U nas po wizycie super, to była nasza ostatnia wizyta bo mała jest zdrowa a szmery które ma są fizjologiczne (byliśmy pod kontrolą kardiologa bo już na echo serca w szpitalu po porodzie coś zaniepokoiło lekarkę i potem powtarzaliśmy echo i robiliśmy ekg kilka razy).

W weekend byliśmy na weselu 600 km od domu. Mieliśmy zostawić małą z moją mamą ale stwierdziłam że mleko to bym chyba z tydzień musiała odciągać i zbierać więc w końcu wzięliśmy ją ze sobą. I nie żałujemy bo była bardzo grzeczna i nawet sama podróż była super bo małą wszystko interesowało (jechaliśmy większą grupą specjalnie wynajętym autokarem :))

A jak tam u Was dziewczyny?

U mnie tak ze w czwartek jadę do Łodzi na echo serduszek u maleństw. Lekarz prowadzący znalazł ognisko echogenne czy jakoś tak u Hani...i kazał skonsultować to ze specjalistą.

Natka to karmisz jeszcze piersią? Wow!

eiktkw7i1lgslap3.png

Natka my w czerwcu jedziemy na wesele nad morze i chciałam żeby chłopcy zostali z moją mamą, ale Łukasz twierdzi, ze to za długą eozlaka z nimi. ..
Tysia i Patuska kciuki za wizyty. Wszystko na pewno będzie ok; )

Patuska dobrze, że lekarz wysłał Was do specjalisty żeby wszystko sprawdzić, ale na pewno wszystko będzie ok :) pewnie dostaniecie też dodatkowe badania po porodzie żeby skontrolować co i jak (tak było u nas właśnie :))
Tak, karmię piersią i chciałabym minimum do skończenia roku przez małą :) czyli jeszcze kilka miesięcy :)

Paulinka jak będziecie mieli pokój w hotelu albo miejsce gdzie w razie czego możecie położyć chłopaków to czemu nie, można rozważyć by ich zabrać :)

Tak Natka mamy dwa noclegi w jakimś pałacu. . Tylko te moje dwa huragany jak ja tam ogarne.
Chłopcy pozdawiaja wieczornie

Załączniki

• 20160419_200833.jpg
    20160419_200833.jpg
    480,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry