reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Oj tak, najgorsze sa te dni kiedy tracimy wiare i nadzieje, we wszystko. Ja wtedy patrze na zegarek i mowie - Na szczescie jeszcze tylko tyle do konca i juz bedzie nastepny dzien. Na pewno lepszy i radosniejszy od poprzedniego. Musimy w cos wierzyc prawda ? Wiec wierzmy w same dobre rzeczy, zeby jak najwiecej Naszego zycia bylo Nimi wypelnione.

patu$ka no ba :-DBB ciocia to brzmi dumnie. Jak zafasolkujesz pierwsza masz ode mnie najladniejsze skarpeteczki dla przyszlego BB dzieciatka :-)

mam to samo z tym myśleniem - "byle do wieczora bo jutro na pewno będzie lepiej" :)

patu$ka
ja też nie lubię jeździć na ryby szczerze mówiąc, a mój mąż od czasu do czasu z moim bratem jeździ.

A jak tak czytam o jedzeniu to głodna się robię, a tu jeszcze 2,5 godziny w pracy... ale dzisiaj mój mąż ma wolne także siedzi w kuchni i pichci :D więc mam nadzieję, że po tym dobrym obiedzie będzie u mnie mega poprawa humoru:)

reklama
No moj maz w sezonie letnim to kilka razy w tygodniu,moj ojciec calymi dnaimi bo tak sie skalda ze mieszkamy nad jeziorem :tak:;-)

To fajnie macie dziewczyny - ja lubię w wakacje jeździć nad jezioro (nie zawsze mamy okazję jechać nad morze, więc jezioro musi być :)) a Wy macie jezioro na co dzień :)

Kasiol ale masz ładny wykresik:) Dokładnie nie widzę, bo nadal mi się nie otwiera, ale z daleka bardzo ładnie się prezentuje:))))

A która pierwsza testuje? Kasiol czy Patuśka? A może Akuku? Znowu lista by się przydała...

paulinka88 nie wiem co ja robie źle:( bo ja moge wejść na każdy wykres a na swój tylko jak sie zaloguje hmmm
ja testuje 6 kwietnia :) szybko zleci :)

dodałam link do tabeli :)

Ostatnia edycja:
Kasiol ja mam te 10 i są jakieś dziwne... Cień mi pokazują cały czas... W czasie @ też robiłam jeden żeby zobaczyć czy to wada testu czy rzeczywiście wcześniej cień był i znowu cień był, więc felerne jakieś trafiłam...

Patuśka zobacz na mój wykres jak byś mogłą i powiedz czy ta moja tempka nie za wysoka jak na @. Się chyba do metody termicznej nie nadaję:( Przecież jak teraz jest 36,8 to w ciąży chyba powinno być jakieś 38... Masakra. A i trzymam kciuki za Twoje trzy pęcherzyki:) Żeby ładnie popękały i za 12 dni były śliczne dwie kreski. Swoją drogą przy trojaczkach to hormonu powinno być już wtedy strasznie dużo:)))))

Akuku co tam słychać? Jak Alex i Victor? Czekają już na zajączka???

Nuuśka przegapiłam chyba- owu była?

90-natka jak Cię pocieszę to w tamtym roku miałam cykl 72 dni i znam Twój ból:(

Paulinka a czekaja czekaja :D:D

dziewczyny ja teaz mam dzis dola juz ;/;/;/

u mnie owu jeszcze nie bylo, wiec nie wiem kiedy bede testowac i czy wogle :(
pewnie odloze staranka, i wtedy bedzie owu i znowu doopa blada :(

bylam w pracy dzis na nadgodzinach i zmecozna jestem.

mykam do dzieci pa

reklama
zebys wiedziala do swiat moment potem po swietach mam urodziny to akurat bylby prezent jakby na tescie II kreseczki sie pojawily;-)

Do góry