reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Bedzie ciekawie za dwa tygodnie:] :-)

U mnie byl taki piekny wykresik ale sie zaburzyl dzis:rofl2:

Tysia heloł, dawno cie nie bylo

reklama
Hej :)
Wczoraj doszlam do wniosku, ze moj Ł. w tym cyklu jest w ogole kompletnie nie wspolpracujacy. Zaczynam podejrzewac, ze on uwaza, ze dzieci sie znajduje w kapiuscie :laugh2: jak nie idzie obrazony spac, to wczoraj mecz :angry: guzik mnie obchodzi mecz. Mialo byc cos, a nie bylo nic, bo trzeba bylo ogladac, jak banda glupkow kopie pilke z druga banda glupkow. haha a jak mu powiedzialam,ze od kwietnia zaczynam codziennie mierzyc tempke jeszcze przed wstaniem z lozka, to powiedzial, ze mnie zabije jak go obudze dzwonkiem :rofl2:To sie nazywa facet....grrr:wściekła/y:

Hej dziewczynki :) mój mąż na szczęście nie lubi oglądać meczy także wczoraj spędziliśmy miły wieczór, a nawet podwójnie miły hehe ;) więc u mnie humor już trochę lepszy choć niestety czarne myśli mam nadal... Miłego dnia :)

Cześć dziewczyny.Byłam w poniedziałek i słyszałam już serduszko mojego dzidziusia, ciąża rozwija sie prawidłowo ale jest krwiak , lekarka mówiła o tym tak spokojnie i że mój organizm chciał by była miesiączka i temu tam jest.Pytałam się czy to groźne mówiła że nie trzeba sie tym przejmować dała mi na receptę duphaston 2 razy dziennie.I właśnie nie wiem czy wiecie cos na ten temat coś.A i jeszcze powiedziała że jakby były jakieś krwawienia czy plamienia to przyjmie mnie bez kolejki narazie nie mam czegoś takiego choć boje sie bardzo.Była tak spokojna i nawet uśmiechała sie jak robiła usg.Więc nie wiem czy mam się martwić czy nie. Hmmm.........

czekoladka skoro lekarka mowila ze nie ma sie czym martwic to pewnie tak jest. Duphaston to inaczej progesteron podtrzymujacy ciaze:)

Wszystko bedzie ok :-)

Trzymamy &&&&&&&&&&&&&& za dzidzie;-)

kasiol tak wiem ze moga byc skoki. Tylko u mnie teraz to ten pierwszy wykres z owulacja i takim widocznym skokiem:-D

wczesniej to tempka byla jakby na rownym poziomie a moj skok to byl o o.1 stopnia tylko:zawstydzona/y: takze bez rewelki. na szczescie to CLO mnie wyprostowalo.

Wiecie co mi sie dzis snilo ze mialam miec blizniaki parke,i wygladalm jak wieloryb. Kurde chyba za bardzo mysle o tych pecherzykach:laugh2:

Dziękuje za pocieszenie wstawiłabym zdj z usg ale nie umiem tutaj sie tak obsługiwać, wydaje mi sie że jest oddalony dość sporo dodam że za pierwszym usg nie było go widać.Czyli jeżeli biorę duphaston to moja ciąża może być zagrożona ?

Czekoladka21 nie martw się :) lekarze często zapisują luteinę/duphaston na wszelki wypadek. Moja koleżanka też brała przez pierwsze tygodnie a jej ciąża nie była zagrożona :) także nie przejmuj się i nie stresuj :)

Patu$ka tak to jest że jak się często o czymś myśli to może to mieć odzwierciedlenie w snach :) jeszcze tylko parę dni i się wszystkiego dowiesz :)

reklama
czekoladka zdjecie jako zalacznik dodaj w odpowiedzi zaraz pod ikona z buzkami jest takie okienko Insert Image klikasz i wybierasz fotke:)

natka odzwierciedlenie w snach a sny w rzeczywistosci:)

Do góry