93kora
Fanka BB :)
Fakt,pamiętam pisałaśTakże mam tyłozgięcie i faktycznie poduszka pod pupa była i nogi w górze przez 20 min
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt,pamiętam pisałaśTakże mam tyłozgięcie i faktycznie poduszka pod pupa była i nogi w górze przez 20 min
tez praktykuje poduszkę może zadziała, a na pewno nie zaszkodzi.Także mam tyłozgięcie i faktycznie poduszka pod pupa była i nogi w górze przez 20 min
mi powiedziała ,że się z odbytem zlewaJa też mam tyłozgięcie i też w tym cyklu świeca po seksie. Udało się, że więc może to pomogło
Chyba po drugim cyklu albo trzecimDziewczyny po ilu cyklach starań zaczęliście się na poważnie badać, monitorować cykl u ginekologa, badać nasienie partnera etc.?
Pierwsza dawka za mną. Smak nieprzyjemny, taki chemiczny jak dla mnie, ale do przeżycia na spokojnie. Mojej koleżance ginka poradziła brać razem z cukierkiem, żeby zabić smak, bo całą ciążę musiała braćA fakt, przecież mówiłaś ze od strony [emoji2356][emoji16] trzymam kciuki, żeby nie było aż tak zle i żeby pomogła [emoji3590]
Gratulacje <3
To teraz prosimy o szczegóły
Który to cykl starań, jakie suple, leczenie, zabiegi?
O rany pierogi podeślij troszkęA ja witam się w 1 dc, cykle mam takie że niedługo będę zegarek nastawiać wg nich a ciąży jak nie było tak nie ma. Taki śmiech przez łzy. No nic cycki do góry i do przodu. Idę pierogi lepić na święta, za krótką mam dobę na moje wszystkie plany [emoji849]
Miłego dnia wszystkim