reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny chyba potrzebuję pocieszenia na cito! Siedzę w pracy nie mogę się na niczym skupić już powoli mam łzy w oczach..jutro termin @ jak pewnie niektóre z Was widziały wczoraj zatestowałam i większość z Was coś tam widzi tak jak i ja z mężem...Jestem zła sama na siebie, że zatestowałam bo głupia liczyłam że będzie negatywny i na spokojnie będę przygotowana już na przyjście @, a teraz ten test dał mi pewnie złudną nadzieję i rozczarowanie jutro walnie we mnie ze zdwojoną siłą...
O ile dobrze kojarzę to wybierasz te testy, na których nie ma fabrycznego cienia, więc ta nadzieja może wcale taka złudna nie jest. Macie jakieś plany na wieczór, żeby zająć myśli? Trzymam kciuki, żeby to było to 😊

reklama
Nic w Ciebie nie walnie [emoji41]
I proszę nos do góry, cyc do przodu i czekmy na jutro [emoji3590]
Dziewczyny chyba potrzebuję pocieszenia na cito! Siedzę w pracy nie mogę się na niczym skupić już powoli mam łzy w oczach..jutro termin @ jak pewnie niektóre z Was widziały wczoraj zatestowałam i większość z Was coś tam widzi tak jak i ja z mężem...Jestem zła sama na siebie, że zatestowałam bo głupia liczyłam że będzie negatywny i na spokojnie będę przygotowana już na przyjście @, a teraz ten test dał mi pewnie złudną nadzieję i rozczarowanie jutro walnie we mnie ze zdwojoną siłą...

Swoją drogą prawie 30 na karku, a ja pierwszy raz jem ananasa razem ze środkiem i nawet nie sądziłam, że ze środkiem będzie mi bardziej smakował niz bez [emoji87][emoji2356][emoji1787]
IMG_20201216_123124.jpeg

O ile dobrze kojarzę to wybierasz te testy, na których nie ma fabrycznego cienia, więc ta nadzieja może wcale taka złudna nie jest. Macie jakieś plany na wieczór, żeby zająć myśli? Trzymam kciuki, żeby to było to 😊
Tak kupiłam Nordtest bo dziewczyny mówiły, że są dobre, gdyby to były Pinki to pewnie bym machnęła ręka i nawet bym zdjęcia nie robiła tylko odrazu do kosza 🙄 Tak, ja niestety dziś pracuje do 19 więc będę miała do tego czasu mam nadzieję zajęcie, żeby nie myśleć a po pracy jedziemy robić świąteczne zakupy, później do domu i resztę wieczoru spędzimy grając w szachy 😁

Kochana wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie [emoji8] życzę Ci z całego serducha abyś jutro chwaliła się nam dwiema tłustymi kreskami [emoji3590]

Kochana nie denerwuj się, na pewno będzie dobrze ❤️✊✊✊

Wierzę Ci kochana bo to co piszesz w innych tematach jest 100 % prawdą :). Dziękuję 😘
😂 Wyprzedziłaś mnie, bo się ostatnio zastanawiałam czy jeśli ten dominujący nie pękł z jakichś przyczyn, albo nie nie został wykorzystany:) , a w drugi jajniku był też mniejszy to czy ten drugi ma szanse dorosnąć do odpowiednich rozmiarów i wówczas dopiero z tego są np szanse na zapłodnienie? Sorry że głupie pytanie ale szukam na co tu jeszcze zwracać uwagę i zwiększyć szanse

😂 Wyprzedziłaś mnie, bo się ostatnio zastanawiałam czy jeśli ten dominujący nie pękł z jakichś przyczyn, albo nie nie został wykorzystany:) , a w drugi jajniku był też mniejszy to czy ten drugi ma szanse dorosnąć do odpowiednich rozmiarów i wówczas dopiero z tego są np szanse na zapłodnienie? Sorry że głupie pytanie ale szukam na co tu jeszcze zwracać uwagę i zwiększyć szanse
Niestety nie jestem aż tak doinformowana i żałuję tego :)

Niestety nie jestem aż tak doinformowana i żałuję tego :)
Ja też nie pomogę :/

Cześć dziewczyny, ja jestem tutaj zupełnie nowa :) Staramy się z mężem od września, póki co nic. Ale! W poniedziałek powinnam dostać okres, dzisiaj środa i nic... Objawy - ból trochę jak na okres, ból pleców i bardzo gęsty śluz białawy od 3 dni - nigdy takiego nie widziałam. Dzisiaj rano zrobiłam test od razu po przebudzeniu i negatywny :/ Myślicie, żeby może jeszcze poczekać? Coś się może ruszy w kierunku dwóch kreseczek?

reklama
Ja też nie pomogę :/

Cześć dziewczyny, ja jestem tutaj zupełnie nowa :) Staramy się z mężem od września, póki co nic. Ale! W poniedziałek powinnam dostać okres, dzisiaj środa i nic... Objawy - ból trochę jak na okres, ból pleców i bardzo gęsty śluz białawy od 3 dni - nigdy takiego nie widziałam. Dzisiaj rano zrobiłam test od razu po przebudzeniu i negatywny :/ Myślicie, żeby może jeszcze poczekać? Coś się może ruszy w kierunku dwóch kreseczek?
A ile dni po owu jesteś? Temperaturę mierzysz?

Do góry