reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Gratuluje Ci z całego serca! ❤️ Łapiesz się jeszcze chyba na sierpniowe mamy 2021!
Tak tak, łapię się, ale dopiero po drugiej becie czyli jutro zamierzam tam się przywitać, na razie jeszcze nie wierzę w to wszystko, a raczej nie dociera do mnie... 🙈❤️ Co prawda z lekarzem rozmawiałam wieczorem to powiedział żebym za dwa tygodnie przyjechała bo powinno już by coś widać 😍 ale dla swojego świętego spokoju powtórzę jutro bete i kończę to testowanie 😁

reklama
Hej z rana, u mnie dziś 8dpo narazie jest okej👍 nie ma żadnych objawów ani tych teoretycznie ciążowych ani tych na @
W sumie dobrze bo zwykle o tej porze, piersi już bolały jak cholera a teraz spokój.
Z tego co wiem, piersi bolą od wysokiego progesteronu... Który w ciąży powinien być chyba wyższy. 🤔 Ale mnie w ciąży nie bolały, co by się zgadzało, bo musiałam brać luteinę z powodu niskiego progesteronu i plamien.

Z tego co wiem, piersi bolą od wysokiego progesteronu... Który w ciąży powinien być chyba wyższy. 🤔 Ale mnie w ciąży nie bolały, co by się zgadzało, bo musiałam brać luteinę z powodu niskiego progesteronu i plamien.
Mi przed terminem @ bolą zawsze strasznie i to długo długo przed, a teraz cisza - pewnie prezed burzą (@)

Ale zauważyłam że wpisując w Google każdy "objaw" wszystko może być ciąża 😂 poza okresem hah

Mi przed terminem @ bolą zawsze strasznie i to długo długo przed, a teraz cisza - pewnie prezed burzą (@)

Ale zauważyłam że wpisując w Google każdy "objaw" wszystko może być ciąża 😂 poza okresem hah
Nawet okres wg google może być ciążą, także wiesz 🤣 Bo może go pomyliłaś z plamieniem implantacyjne albo to tylko złuszczające się endometrium, a w ciąży jesteś 🤣🤣

Dzień dobry dziewczyny 😊
ja wczoraj pakowałam prezenty bo zaczynają się pietrzyć 1,5h i jeszcze nie skończyłam ja na razie @ 3 dzień do owu daleko także u mnie nic ekscytującego, czekam na Wasze testy pozytywne 😉

reklama
Tak tak, łapię się, ale dopiero po drugiej becie czyli jutro zamierzam tam się przywitać, na razie jeszcze nie wierzę w to wszystko, a raczej nie dociera do mnie... 🙈❤️ Co prawda z lekarzem rozmawiałam wieczorem to powiedział żebym za dwa tygodnie przyjechała bo powinno już by coś widać 😍 ale dla swojego świętego spokoju powtórzę jutro bete i kończę to testowanie 😁
Gratulacje <3
To teraz prosimy o szczegóły :D
Który to cykl starań, jakie suple, leczenie, zabiegi? :p

Do góry