reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Gratuluje Ci z całego serca! ❤️ Łapiesz się jeszcze chyba na sierpniowe mamy 2021!
Tak tak, łapię się, ale dopiero po drugiej becie czyli jutro zamierzam tam się przywitać, na razie jeszcze nie wierzę w to wszystko, a raczej nie dociera do mnie... 🙈❤️ Co prawda z lekarzem rozmawiałam wieczorem to powiedział żebym za dwa tygodnie przyjechała bo powinno już by coś widać 😍 ale dla swojego świętego spokoju powtórzę jutro bete i kończę to testowanie 😁

reklama
Hej z rana, u mnie dziś 8dpo narazie jest okej👍 nie ma żadnych objawów ani tych teoretycznie ciążowych ani tych na @
W sumie dobrze bo zwykle o tej porze, piersi już bolały jak cholera a teraz spokój.
Z tego co wiem, piersi bolą od wysokiego progesteronu... Który w ciąży powinien być chyba wyższy. 🤔 Ale mnie w ciąży nie bolały, co by się zgadzało, bo musiałam brać luteinę z powodu niskiego progesteronu i plamien.

Z tego co wiem, piersi bolą od wysokiego progesteronu... Który w ciąży powinien być chyba wyższy. 🤔 Ale mnie w ciąży nie bolały, co by się zgadzało, bo musiałam brać luteinę z powodu niskiego progesteronu i plamien.
Mi przed terminem @ bolą zawsze strasznie i to długo długo przed, a teraz cisza - pewnie prezed burzą (@)

Ale zauważyłam że wpisując w Google każdy "objaw" wszystko może być ciąża 😂 poza okresem hah

Mi przed terminem @ bolą zawsze strasznie i to długo długo przed, a teraz cisza - pewnie prezed burzą (@)

Ale zauważyłam że wpisując w Google każdy "objaw" wszystko może być ciąża 😂 poza okresem hah
Nawet okres wg google może być ciążą, także wiesz 🤣 Bo może go pomyliłaś z plamieniem implantacyjne albo to tylko złuszczające się endometrium, a w ciąży jesteś 🤣🤣

Dzień dobry dziewczyny 😊
ja wczoraj pakowałam prezenty bo zaczynają się pietrzyć 1,5h i jeszcze nie skończyłam ja na razie @ 3 dzień do owu daleko także u mnie nic ekscytującego, czekam na Wasze testy pozytywne 😉

reklama
Tak tak, łapię się, ale dopiero po drugiej becie czyli jutro zamierzam tam się przywitać, na razie jeszcze nie wierzę w to wszystko, a raczej nie dociera do mnie... 🙈❤️ Co prawda z lekarzem rozmawiałam wieczorem to powiedział żebym za dwa tygodnie przyjechała bo powinno już by coś widać 😍 ale dla swojego świętego spokoju powtórzę jutro bete i kończę to testowanie 😁
Gratulacje <3
To teraz prosimy o szczegóły :D
Który to cykl starań, jakie suple, leczenie, zabiegi? :p

Do góry