reklama
coca
Fanka BB :)
@coca
wiem że to kwestia indywidualna, ale czy luteina opóźnia ci przyjście @?
@HeraUnique stosujesz borowinę w tym cyklu też?
Jakos dziwnie pobudza mnie fakt że będę miała borowinę wspomagacze w 2 fazie, moze nawet te testy ovu bede robić,dziwna jestem, a może po prostu to fakt że coś się będzie działo w tych moich staraniach bo na witaminkach jakos nic nie wychodzi.
Zależy jak na to spojrzeć, różne cykle miałam, ale ogólnie rzecz ujmując to trochę tak i to akurat zamierzone, bo miewam raczej krótsza niż dłuższa fazę lutealna i stosowanie luteiny w moim przypadku miało na celu wyeliminowanie plamien i lekkie wydłużenie fazy lutealnej. Mam późno owulacje [emoji6]
princess_88
Wyniki na pewno nie są zle. Lekarzem nie jestem ale myśle ze spokojnie możesz czekać na wizytę bez stresuZobacz załącznik 1212345Zobacz załącznik 1212344
Mamy wyniki, dziewczyny czy wy umiecie to zinterpretować? Wizytę u lekarza mamy 17 grudnia a do tego czasu to ja oszaleje
Anio0lek
Ja zrobiłam drożność w 5 cyklu starań. Dosyć szybko, ale ja lubię działać i sprawdzaćmąż idzie jutro się zbadać z kolegą, więc chociaż tutaj będziemy wiedzieć. Ale ja się mocno trzymam że nie zrobię drożności przed upływem 6 miesięcy. Reszta jest ok. Z resztą 1/3 niepłodności jest idiopatyczna dobra już was tu nie dołuje, bo dzisiaj ewidentnie nie jest mój dzień.
Hej,
Nurtuje mnie pewna rzecz. Byłam na monitoringu 28.11 i wtedy okazało się, że pęcherzyk już pękł - był to 13 dc. Cykle mam z reguły 30 dniowe. Skoro owulację miałam wcześniej to okres też powinnam mieć wcześniej? Teoretycznie mam 7 dni do spodziewanej , ale pierwszy raz u mnie taka sytuacja i cały czas zastanawiam się jak powinnam teraz odliczać
Nurtuje mnie pewna rzecz. Byłam na monitoringu 28.11 i wtedy okazało się, że pęcherzyk już pękł - był to 13 dc. Cykle mam z reguły 30 dniowe. Skoro owulację miałam wcześniej to okres też powinnam mieć wcześniej? Teoretycznie mam 7 dni do spodziewanej , ale pierwszy raz u mnie taka sytuacja i cały czas zastanawiam się jak powinnam teraz odliczać
HeraUnique
Teoretycznie może być wcześniej okres, skoro owu była wcześniejHej,
Karolina_123
Dzień dobry dziewczyny
Ja testuje w Niedziele, cierpliwie czekamy a wam życzę miłego dnia
Ja testuje w Niedziele, cierpliwie czekamy a wam życzę miłego dnia
Liwia92
Aktywna w BB
Dziękuję za odpowiedźWyniki na pewno nie są zle. Lekarzem nie jestem ale myśle ze spokojnie możesz czekać na wizytę bez stresu
kara86
A ja wiem ciążaNie tu miałam napisać. Nie wiem jak to zrobiłam. Przepraszam
reklama