reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@coca
wiem że to kwestia indywidualna, ale czy luteina opóźnia ci przyjście @?
@HeraUnique stosujesz borowinę w tym cyklu też?
Jakos dziwnie pobudza mnie fakt że będę miała borowinę wspomagacze w 2 fazie, moze nawet te testy ovu bede robić,dziwna jestem, a może po prostu to fakt że coś się będzie działo w tych moich staraniach bo na witaminkach jakos nic nie wychodzi.

reklama
mąż idzie jutro się zbadać z kolegą, więc chociaż tutaj będziemy wiedzieć. Ale ja się mocno trzymam że nie zrobię drożności przed upływem 6 miesięcy. Reszta jest ok. Z resztą 1/3 niepłodności jest idiopatyczna 🥺 dobra już was tu nie dołuje, bo dzisiaj ewidentnie nie jest mój dzień.
a jednak idzie

@coca
wiem że to kwestia indywidualna, ale czy luteina opóźnia ci przyjście @?
@HeraUnique stosujesz borowinę w tym cyklu też?
Jakos dziwnie pobudza mnie fakt że będę miała borowinę wspomagacze w 2 fazie, moze nawet te testy ovu bede robić,dziwna jestem, a może po prostu to fakt że coś się będzie działo w tych moich staraniach bo na witaminkach jakos nic nie wychodzi.
Robię robię 🙃 jak tylko skończy mi się małpa 😉 przez 5 dni ❤️

Hej kobietki, u mnie grudzień zaczął się do dupy. Nie dość że @ przyszła za wcześnie, z mężem teraz mamy jakieś spiny ostatnio to jeszcze okazało się że moja wizyta u Endo na którą tak czekam miała mieć miejsce w te sobotę a została odwolana :( no poprostu wszystkiego się odechciewa [emoji24] mam nadzieję że relacje z mężem się poprawia w miarę szybko. Póki co 4dc więc jeszcze 2 dni bujanie się z okresem.

Hej kobietki, u mnie grudzień zaczął się do dupy. Nie dość że @ przyszła za wcześnie, z mężem teraz mamy jakieś spiny ostatnio to jeszcze okazało się że moja wizyta u Endo na którą tak czekam miała mieć miejsce w te sobotę a została odwolana :( no poprostu wszystkiego się odechciewa [emoji24] mam nadzieję że relacje z mężem się poprawia w miarę szybko. Póki co 4dc więc jeszcze 2 dni bujanie się z okresem.
Relax 🙃 wszystko się ułoży i będzie dobrze ❤️ ja 2dc jutro 3dc I powinnam mieć koniec @😁

Jeszcze na dodatek z ciekawości poczytałam o tym.korzeniu maca, myślałam żebym na kupić i co ? Nie powinno się go brać w problemach z tarczyca, także pani już podziekujemy [emoji2332][emoji2356]

Musi się ułożyć, myślę że 2 lub 3 dni i będzie już ok między nami [emoji4]

Ja wcześniej miałam 4dniowe @ a teraz po porodzie jak odstawiłam anty to wydłużylo się do 6 niestety :(
Relax [emoji854] wszystko się ułoży i będzie dobrze [emoji3590] ja 2dc jutro 3dc I powinnam mieć koniec @[emoji16]

Mi się cykl nie wydłużył po luteinie. Kiedyś też brałam duphaston na wyregulowanie cykli i wtedy chodziły jak w zegarku co 28 dni :-)

Nie wiem czy przegapiłam wpis ale co z tym testem owulacyjnym co wczoraj miał zwiastowac ciaze? Powtarzałaś dziś ciążowym??

@Mecenasowa27 właśnie tez Mace dla męża chcę, dzisiaj oniej czytał i chyba we dwoje bedziemy brać, z reszta nie wiem czy mu potrzebna od samego czytania o macy, zaczal sie zachowawywac jakby z pół roku brał 😂 Wszystko będzie dobrze trzymam za was kciuki 🤞 żeby szybko się poukładało 😊
@MamaR
chyba jutro z tego co pamiętam bedzie testować. Mam nadzieję że będzie właśnie żadnych opóźnienie z @

Właśnie napisał do mojego męża nasz sasiad nie może spać bo nie ma.alkoholu, moj poszedł dać mu nalewke mojej.mamy, jak taki alkoholik, chemik dał radę zapłodnić moja sasiadke 3 raz w tym roku, a my o macach, witaminki ja dla mojego orzechy brazylijskiej, no kurde mać, ja nie zazdroszczę tylko to mnie zasmuca że ja, wy takie rzeczy robimy, protokoły, poronienia cuda na kiju, a oni tak po prostu teraz w prawie 10tyg sa w 9 mieli usg wszystko dobrze 🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry