reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Silence85 i dobrze! Pisz do Nas, jak tam u Waszej dwójeczki, jak się czujecie? 😁

Dzień dobry dziewczyny, niby dobrze, że już środa ale jak pomyślę, że mniej czasu do świąt a ja bez prezentów to... 😲🙈 Powiedzcie, że nie tylko ja jestem taka zagubiona w kwestii zakupów świątecznych w tym roku. O ile choinka ubrana i nastrój świąteczny jest, tak Świętego Mikołaja i prezentów ani widu ani słychu 😆

reklama
@Silence85 i dobrze! Pisz do Nas, jak tam u Waszej dwójeczki, jak się czujecie? 😁

Dzień dobry dziewczyny, niby dobrze, że już środa ale jak pomyślę, że mniej czasu do świąt a ja bez prezentów to... 😲🙈 Powiedzcie, że nie tylko ja jestem taka zagubiona w kwestii zakupów świątecznych w tym roku. O ile choinka ubrana i nastrój świąteczny jest, tak Świętego Mikołaja i prezentów ani widu ani słychu 😆
U mnie jeszcze daleka droga do zakupów prezentów 😅 muszę zebrać na to siły 😂

Hahaha jak ja to mówię muszę mieć wene na kupywanie prezentow🤷‍♀️🤣

Dzień dobry
Dziewczyny które stosujecie mace dla siebie czy męża jaka macie? ja przeglądam różne strony i są takie 700mg i 10,000mg z głupiec idzie
Ja mam taka z H&B [emoji2370] ale nie stosuje długo wiec nie moge powiedzieć czy działa czy nie

IMG_6401.JPG

To ja jeszcze dalej jestem niż ty że wszystkim. Choinki nie mam bo ubieram zawsze przed samymi świetami, w domu sprzątanie tak jak co weekend a nie na święta, a prezentów też brak że względów finansowych, muszę poczekać do 10 na wypłatę bo ostatnio za dużo wydatków mieliśmy. Ale spokojnie, na jedzenie mamy kasę, a z prezentami poprostu wolę poczekać ba wypłatę, bo są rzeczy ważne i ważniejsze [emoji846]

@Silence85 i dobrze! Pisz do Nas, jak tam u Waszej dwójeczki, jak się czujecie? [emoji16]

Dzień dobry dziewczyny, niby dobrze, że już środa ale jak pomyślę, że mniej czasu do świąt a ja bez prezentów to... [emoji44][emoji85] Powiedzcie, że nie tylko ja jestem taka zagubiona w kwestii zakupów świątecznych w tym roku. O ile choinka ubrana i nastrój świąteczny jest, tak Świętego Mikołaja i prezentów ani widu ani słychu [emoji38]

Czyje się dobrze. Według ostatnich wydarzeń to dziś jest dzień gdzie powinnam zacząć znów krwawic i pewnie nie będę mogła spać. Nadal plamie.
Wczoraj miałam wizyte. Ale nie robili mi usg. Dostałam w końcu kartę ciąży i mam na prenatalne się umówić. 😁

reklama
Do góry