dominikana26
Fanka BB :)
czuje się tak samo jak od kilku dni, objawy pms mam, ale jeszcze jej nie ma czekam cierpliwie i jeśli się nie pojawi to będę testowaćHej jak się czujesz? Testujesz dzisiaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czuje się tak samo jak od kilku dni, objawy pms mam, ale jeszcze jej nie ma czekam cierpliwie i jeśli się nie pojawi to będę testowaćHej jak się czujesz? Testujesz dzisiaj?
Wyglada bardzo obiecującoOoo jakie to miłe[emoji173][emoji173][emoji173] dziękuję [emoji3059] też bardzo chciałabym go zobaczyc ale wiadomo jak jest, trzeba emocjonalnie wyhamować żeby na święta nie być w rozpaczy [emoji6] nawet jak @ przyjdzie to będę się cieszyć wyregulowanym cyklem. Póki co sytuacja wygląda tak Zobacz załącznik 1210574
No wykres bardzo ładny i daje nadzieje trzymam kciuki!Ooo jakie to miłe[emoji173][emoji173][emoji173] dziękuję [emoji3059] też bardzo chciałabym go zobaczyc ale wiadomo jak jest, trzeba emocjonalnie wyhamować żeby na święta nie być w rozpaczy [emoji6] nawet jak @ przyjdzie to będę się cieszyć wyregulowanym cyklem. Póki co sytuacja wygląda tak Zobacz załącznik 1210574
Ja teoretycznie wg aplikacji powinnam okres dostać we wtorek. Ale z obserwacji ostatniego cyklu moja ostatnia faza trwała 13 dni więc być może teraz też tak będzie czyli wtedy okres by mi wypadal w poniedziałek. Póki co mam wrażenie że szyjka dalej jest w tym samym miejscu od czasu owulacji. Jutro myślę zatestowac.Co najmniej 3 z nas mają termin @ za trzy dni, w tym ja, także jeszcze nie mów hop
Ja nie mam żadnych objawów pms, ale od porodu nie mam pms w ogóle Tylko 1/2 dni przed @ zaczyna się u mnie plamienie na brązowo takie większe i wtedy wiem, że na pewno dostanę.
No to oby ta cholera nie pojawiła już na najbliższych kilkanaście długich miesięcy [emoji5] nikt tu jej nie zapraszaU mnie wczoraj planowana[emoji1664][emoji1664] a dziś biel na testach także tylko czekać na tą wredote..
Cierpliwie czekasz z testem?Cześć u mnie na dzisiaj planowana @
tak, czekam nie chcę się rozczarować A po 2 nie mam testu w domu, więc muszę się jeszcze po niego wybraćJa teoretycznie wg aplikacji powinnam okres dostać we wtorek. Ale z obserwacji ostatniego cyklu moja ostatnia faza trwała 13 dni więc być może teraz też tak będzie czyli wtedy okres by mi wypadal w poniedziałek. Póki co mam wrażenie że szyjka dalej jest w tym samym miejscu od czasu owulacji. Jutro myślę zatestowac. No to oby ta cholera nie pojawiła już na najbliższych kilkanaście długich miesięcy [emoji5] nikt tu jej nie zaprasza Cierpliwie czekasz z testem?
Przepiękny widokTo u mnie tak dzień dobry dziewczyny, miłego weekendu Zobacz załącznik 1210567