reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ooo jakie to miłe[emoji173][emoji173][emoji173] dziękuję [emoji3059] też bardzo chciałabym go zobaczyc ale wiadomo jak jest, trzeba emocjonalnie wyhamować żeby na święta nie być w rozpaczy [emoji6] nawet jak @ przyjdzie to będę się cieszyć wyregulowanym cyklem. Póki co sytuacja wygląda tak Zobacz załącznik 1210574
Wyglada bardzo obiecująco ✊✊❤️

Ooo jakie to miłe[emoji173][emoji173][emoji173] dziękuję [emoji3059] też bardzo chciałabym go zobaczyc ale wiadomo jak jest, trzeba emocjonalnie wyhamować żeby na święta nie być w rozpaczy [emoji6] nawet jak @ przyjdzie to będę się cieszyć wyregulowanym cyklem. Póki co sytuacja wygląda tak Zobacz załącznik 1210574
No wykres bardzo ładny i daje nadzieje 😍 trzymam kciuki!

Dzień dobry dziewczyny 🤗

Co najmniej 3 z nas mają termin @ za trzy dni, w tym ja, także jeszcze nie mów hop :D
Ja nie mam żadnych objawów pms, ale od porodu nie mam pms w ogóle :D Tylko 1/2 dni przed @ zaczyna się u mnie plamienie na brązowo takie większe i wtedy wiem, że na pewno dostanę.
Ja teoretycznie wg aplikacji powinnam okres dostać we wtorek. Ale z obserwacji ostatniego cyklu moja ostatnia faza trwała 13 dni więc być może teraz też tak będzie czyli wtedy okres by mi wypadal w poniedziałek. Póki co mam wrażenie że szyjka dalej jest w tym samym miejscu od czasu owulacji. Jutro myślę zatestowac.
U mnie wczoraj planowana[emoji1664][emoji1664] a dziś biel na testach także tylko czekać na tą wredote..
No to oby ta cholera nie pojawiła już na najbliższych kilkanaście długich miesięcy [emoji5] nikt tu jej nie zaprasza
Cześć :) u mnie na dzisiaj planowana @
Cierpliwie czekasz z testem?

Ja teoretycznie wg aplikacji powinnam okres dostać we wtorek. Ale z obserwacji ostatniego cyklu moja ostatnia faza trwała 13 dni więc być może teraz też tak będzie czyli wtedy okres by mi wypadal w poniedziałek. Póki co mam wrażenie że szyjka dalej jest w tym samym miejscu od czasu owulacji. Jutro myślę zatestowac. No to oby ta cholera nie pojawiła już na najbliższych kilkanaście długich miesięcy [emoji5] nikt tu jej nie zaprasza Cierpliwie czekasz z testem?
tak, czekam :) nie chcę się rozczarować 😀 A po 2 nie mam testu w domu, więc muszę się jeszcze po niego wybrać 😄

Witam dziewczyny u mnie dzisiaj 3 lub 4 dpo bo nie potrafię dokładnie określić kiedy była owulka. Starania były generalnie czuje się normalnie jedyne co to mam wrażenie jakby mi ktoś w podbrzusze włożył dmuchaną piłkę 😛 poza tym nic :) udanego weekendu 😁

Dziewczyny a jeśli ta małpa nie przyjdzie i nie będę to ciąża czy ja mogę wziąć sama duphaston? Zostało mi 14 tabletek po poprzednim wywoływaniu ale bo wzięłam tylko 6 i się rozkręciła i gin nie kazał brać dalej. Czy dupek w nie całej dawce rozkręci mi okres?

Czy wziąć już teraz żeby ewentualnie podtrzymać ciążę lub wywołać szybciej okres?

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam. Sprzątanie pełna gęba. Dzisiaj muszę posegregować ubranka dzieci i porobić zdjęcia sprzedac bo tyle lumpow maja ze połowa po razie założona a już się nie mieszczą... 🤔
Dzisiaj wykorzystałam mamy sprzęt do mierzenia cukru we krwi i naczczo wyszło mi 101 a po 2h po posiłku 105. Zobaczę jeszcze jak jutro. Jak będzie podobnie to pewnie będę musiała iść po skierowanie na badanie glukozy

Do góry