reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

borowina działa 😉 ale lepiej się przejść na usg, ja poprzednim razem miałam taki dziwny ból/ ćmienie i ból nerki - torbiel była tak duża ze blokowała przepływ moczu. A jak poszłam do lekarza to na cito do szpitala bo się skręciła. Jakbym poszła wcześniej to może udałoby się lekami ją wchłonąć, a tak trzeba było operacyjnie usuwać 😓
O matko jedyna 😱😱 do gina dopiero dam radę po nowym roku iść 😱 jakby mnie zaczęło bardziej boleć to polecę odrazu na cito do innego 😱😱😱😱

reklama
Dziewczyny w jakiej formie stosujecie borowinę ? W plastrach ? Trochę o tym czytałam i ma wspomagać owulację. Czy uważacie to za bezpieczne ? Czy któraś z was stosuje?

Dziewczyny w jakiej formie stosujecie borowinę ? W plastrach ? Trochę o tym czytałam i ma wspomagać owulację. Czy uważacie to za bezpieczne ? Czy któraś z was stosuje?
Ja stosowałam w tym cyklu w plastrach borowinę z Połczyna 😉 bardzo mocno po borowinie pracuje wszystko i bardzo wyrównała mi temperaturę 😅 ale są też przeciwskazania do jej stosowania. Ja żadnych nie miałam 🙃 I borowina wspomaga ogólną pracę jajników, nie na samą owulacje 💁‍♀️ warto poczytać w sieci o przeciwskazaniach 😉

Ja stosowałam w tym cyklu w plastrach borowinę z Połczyna 😉 bardzo mocno po borowinie pracuje wszystko i bardzo wyrównała mi temperaturę 😅 ale są też przeciwskazania do jej stosowania. Ja żadnych nie miałam 🙃 I borowina wspomaga ogólną pracę jajników, nie na samą owulacje 💁‍♀️ warto poczytać w sieci o przeciwskazaniach 😉

Ile taki plaster trzymasz? :)

reklama
Dziewczyny a teraz pytanie z cyklu dziwnych dziwniejszych, bo internet wiadomo, podaje same sprzeczne informacje.... Jak to u Was wygląda po owulacji? Miłosne uniesienia dalej trwają czy się powstrzymujecie? Mąż mój wyczytał dziś, że może to utrudniać zagnieżdżanie zarodka, macie jakieś informacje w tej kwestii? 🧐
Kochany jest, cieszę się bardzo, że jest zainteresowany, czyta i drąży temat, ale muszę go chyba trochę uspokoić 😁

Do góry