reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Piękny fasolek [emoji3590][emoji3590][emoji3590] cudne wieści. Ale nam dostarcza emocji, oj strach pomyśleć jak będzie potem dawał czasu jak się urodzi [emoji16]
Z synem mialam podobne problemy aczkolwiek trochę mniej intensywne 😂 dał mi popalić przez pierwszy rok życia. Aż się boję. Z córką ciąża ksiazkowa. A jako dziecko też spokojna. Powody do obaw duże 😂

Ja pierwszy raz od dawna mam dobre przeczucia.... 5dpo lekki ból macicy, 6dpo lekki ból + smużka krwi na bieliźnie, 7dpo tylko rano lekki ból i teraz już mam spokój. Nie czuję nic, piersi jak zawsze, wszystko inne normalnie. Kto wie...może to ten cykl. Stwierdziłam, że spróbuję zrobić test w poniedziałek, bo jeśli to było zagnieżdżanie to powinno coś wyjść. I nawet nie pod kątem ciąży, bo realnie gdyby wyszło ale przyszła @ to będę wiedziała chociaż, że to na tym etapie coś się psuje 😂 16 powinnam mieć wynik wymazu i może w końcu uda się zrobić hsg (styczeń ) 😂
ja tez trzymam mocno kciuki 🤞

Torbiele na jajnikach robią się tylko jeżeli pęcherzyk nie pęknie i przerasta prawda ? Od owulacji tak mnie boli ten jajnik, że już mam schize, że na pewno znowu mam torbiel 🙈

Torbiele na jajnikach robią się tylko jeżeli pęcherzyk nie pęknie i przerasta prawda ? Od owulacji tak mnie boli ten jajnik, że już mam schize, że na pewno znowu mam torbiel 🙈
Też mnie już od owu nachrzania jajnik. Dziś jakby mi ktoś szpilkę wbijał. Mam zamiar w przyszłym cyklu iść na usg.

Mnie rozpiera jajnik cały czas, więc ja sądzę, że mogłam się dorobić torbieli 🙄
borowina działa 😉 ale lepiej się przejść na usg, ja poprzednim razem miałam taki dziwny ból/ ćmienie i ból nerki - torbiel była tak duża ze blokowała przepływ moczu. A jak poszłam do lekarza to na cito do szpitala bo się skręciła. Jakbym poszła wcześniej to może udałoby się lekami ją wchłonąć, a tak trzeba było operacyjnie usuwać 😓

A ja w tym cyklu ani razu nie czułam żadnego ukłucia, ciągnięcia, nic... Teraz się boję że nie miałam owulacji 🥴

reklama
Do góry