reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Piękny fasolek [emoji3590][emoji3590][emoji3590] cudne wieści. Ale nam dostarcza emocji, oj strach pomyśleć jak będzie potem dawał czasu jak się urodzi [emoji16]
Z synem mialam podobne problemy aczkolwiek trochę mniej intensywne 😂 dał mi popalić przez pierwszy rok życia. Aż się boję. Z córką ciąża ksiazkowa. A jako dziecko też spokojna. Powody do obaw duże 😂

Ja pierwszy raz od dawna mam dobre przeczucia.... 5dpo lekki ból macicy, 6dpo lekki ból + smużka krwi na bieliźnie, 7dpo tylko rano lekki ból i teraz już mam spokój. Nie czuję nic, piersi jak zawsze, wszystko inne normalnie. Kto wie...może to ten cykl. Stwierdziłam, że spróbuję zrobić test w poniedziałek, bo jeśli to było zagnieżdżanie to powinno coś wyjść. I nawet nie pod kątem ciąży, bo realnie gdyby wyszło ale przyszła @ to będę wiedziała chociaż, że to na tym etapie coś się psuje 😂 16 powinnam mieć wynik wymazu i może w końcu uda się zrobić hsg (styczeń ) 😂
ja tez trzymam mocno kciuki 🤞

Torbiele na jajnikach robią się tylko jeżeli pęcherzyk nie pęknie i przerasta prawda ? Od owulacji tak mnie boli ten jajnik, że już mam schize, że na pewno znowu mam torbiel 🙈

Torbiele na jajnikach robią się tylko jeżeli pęcherzyk nie pęknie i przerasta prawda ? Od owulacji tak mnie boli ten jajnik, że już mam schize, że na pewno znowu mam torbiel 🙈
Też mnie już od owu nachrzania jajnik. Dziś jakby mi ktoś szpilkę wbijał. Mam zamiar w przyszłym cyklu iść na usg.

Mnie rozpiera jajnik cały czas, więc ja sądzę, że mogłam się dorobić torbieli 🙄
borowina działa 😉 ale lepiej się przejść na usg, ja poprzednim razem miałam taki dziwny ból/ ćmienie i ból nerki - torbiel była tak duża ze blokowała przepływ moczu. A jak poszłam do lekarza to na cito do szpitala bo się skręciła. Jakbym poszła wcześniej to może udałoby się lekami ją wchłonąć, a tak trzeba było operacyjnie usuwać 😓

A ja w tym cyklu ani razu nie czułam żadnego ukłucia, ciągnięcia, nic... Teraz się boję że nie miałam owulacji 🥴

reklama
Do góry