reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziołchy, jestem po lyzeczkowaniu szyjki, macice, i pobraniu wicinkow. Nigdy nie przypuszczałam że się uciesze z cin2. No ale nie ważne. Jak u was wyglądało staranie po dysplazji szyjki? Ktoś miał? Czekam na wyniki hist pat i myślę co dalej i ile czasu jeszcze to zajmie. Wiadomo że lepiej to ogarnąć niż w ciąży się ścigać z groźnymi zmianami.

reklama
Dziewczyny a teraz pytanie z cyklu dziwnych dziwniejszych, bo internet wiadomo, podaje same sprzeczne informacje.... Jak to u Was wygląda po owulacji? Miłosne uniesienia dalej trwają czy się powstrzymujecie? Mąż mój wyczytał dziś, że może to utrudniać zagnieżdżanie zarodka, macie jakieś informacje w tej kwestii? 🧐
Kochany jest, cieszę się bardzo, że jest zainteresowany, czyta i drąży temat, ale muszę go chyba trochę uspokoić 😁
Ja mimo tego, że nie chce mieć obaw to niestety je mam i już taka chętna nie jestem w tygodniu poprzedzającym @ 🤷‍♀️ boję się sama nie wiem czego...mechanicznego uszkodzenia? Złego wpływu plemników na zarodek? 🤔

Ja stosowałam w tym cyklu w plastrach borowinę z Połczyna 😉 bardzo mocno po borowinie pracuje wszystko i bardzo wyrównała mi temperaturę 😅 ale są też przeciwskazania do jej stosowania. Ja żadnych nie miałam 🙃 I borowina wspomaga ogólną pracę jajników, nie na samą owulacje 💁‍♀️ warto poczytać w sieci o przeciwskazaniach 😉
Dziewczyny a teraz pytanie z cyklu dziwnych dziwniejszych, bo internet wiadomo, podaje same sprzeczne informacje.... Jak to u Was wygląda po owulacji? Miłosne uniesienia dalej trwają czy się powstrzymujecie? Mąż mój wyczytał dziś, że może to utrudniać zagnieżdżanie zarodka, macie jakieś informacje w tej kwestii? 🧐
Kochany jest, cieszę się bardzo, że jest zainteresowany, czyta i drąży temat, ale muszę go chyba trochę uspokoić 😁
My po owulacji nadal się kochaliśmy, tylko rzadziej po prostu. Jestem zdania, że jak ma być ciąża, to będzie, seks tego nie przekreśli, bo przecież z tego biorą się dzieci :) tak samo dziwi mnie rezygnacja z seksu w zdrowej ciąży

Dziewczyny w jakiej formie stosujecie borowinę ? W plastrach ? Trochę o tym czytałam i ma wspomagać owulację. Czy uważacie to za bezpieczne ? Czy któraś z was stosuje?
ja kupiłam mojej mamie w plastrach z połczyna na zrosty po wielu operacjach, które je bolą, ale nie używa i jak dziewczyny tu pisały pomyślałam że mogę jej odebrać prezent 😁 skoro nie używany

Ja się kocham normalnie 🙃 przerwa dłuższą niż 7 dni źle wpływa na nasienie 🤷‍♀️ zresztą nie wiem w czym miało by to zaszkodzić 🤷‍♀️

Mamy z mężem zagwostkę. Dziś rozmawiał z przyjacielem który tez się stara, że musi iść na badanie nasienia. Od słowa do słowa panowie stwierdzili, że zrobią męski wypad i pójdą razem 🙈 jak głupie by to nie było, to kumpel mojego M. Już się zapisał i usłyszał, że ma przez tydzień nie pic alkoholu. I tak teraz się zastanawiam jak to się ma do nowych badań na temat tego, że plemniki powstają 2 Msc wczesnej ? Jak ten alkohol wypity kilka dni wcześniej ma wpłynąć na jakość nasienia ? 🤔 pytam bo umówili się na dwa dni po naszym spotkaniu, więc jeśli rzeczywiście ma to znaczenie to niech dobie odpuści, ale jeśli to tylko taka stała formułka niezmieniona od lat to niech sobie idzie jak ma mu to radość sprawić 😂 bo generalnie mój lekoman jest podjarany tym badaniem jakby conajmniej jakąś nagrodę za to przewidzieli

reklama
Do góry