reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

borowina działa 😉 ale lepiej się przejść na usg, ja poprzednim razem miałam taki dziwny ból/ ćmienie i ból nerki - torbiel była tak duża ze blokowała przepływ moczu. A jak poszłam do lekarza to na cito do szpitala bo się skręciła. Jakbym poszła wcześniej to może udałoby się lekami ją wchłonąć, a tak trzeba było operacyjnie usuwać 😓
O matko jedyna 😱😱 do gina dopiero dam radę po nowym roku iść 😱 jakby mnie zaczęło bardziej boleć to polecę odrazu na cito do innego 😱😱😱😱

reklama
Dziewczyny w jakiej formie stosujecie borowinę ? W plastrach ? Trochę o tym czytałam i ma wspomagać owulację. Czy uważacie to za bezpieczne ? Czy któraś z was stosuje?

Dziewczyny w jakiej formie stosujecie borowinę ? W plastrach ? Trochę o tym czytałam i ma wspomagać owulację. Czy uważacie to za bezpieczne ? Czy któraś z was stosuje?
Ja stosowałam w tym cyklu w plastrach borowinę z Połczyna 😉 bardzo mocno po borowinie pracuje wszystko i bardzo wyrównała mi temperaturę 😅 ale są też przeciwskazania do jej stosowania. Ja żadnych nie miałam 🙃 I borowina wspomaga ogólną pracę jajników, nie na samą owulacje 💁‍♀️ warto poczytać w sieci o przeciwskazaniach 😉

Ja stosowałam w tym cyklu w plastrach borowinę z Połczyna 😉 bardzo mocno po borowinie pracuje wszystko i bardzo wyrównała mi temperaturę 😅 ale są też przeciwskazania do jej stosowania. Ja żadnych nie miałam 🙃 I borowina wspomaga ogólną pracę jajników, nie na samą owulacje 💁‍♀️ warto poczytać w sieci o przeciwskazaniach 😉

Ile taki plaster trzymasz? :)

reklama
Dziewczyny a teraz pytanie z cyklu dziwnych dziwniejszych, bo internet wiadomo, podaje same sprzeczne informacje.... Jak to u Was wygląda po owulacji? Miłosne uniesienia dalej trwają czy się powstrzymujecie? Mąż mój wyczytał dziś, że może to utrudniać zagnieżdżanie zarodka, macie jakieś informacje w tej kwestii? 🧐
Kochany jest, cieszę się bardzo, że jest zainteresowany, czyta i drąży temat, ale muszę go chyba trochę uspokoić 😁

Do góry