reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny, mam pytanie. Wiem, że część z waszych mężów/partnerów przyjmuje jakieś tabletki dla siebie. Mojemu właśnie się kończą i w razie co zastanawiam się co mu kupić. Co możecie polecić? Zastanawiam się na fertilmanem, ale może jest jeszcze coś innego na rynku godnego polecenia? 😁

Do badania histo zabierają zawsze, ale to nie są odpowiedzi dlaczego się poroniło. Można zabrać materiał i badać genetycznie na własną rękę.
Ja miałam badania genetyczne płodu po poronieniu... Ja sobie wcześniej wszystko załatwiłam przed terminem w którym miałam zgłosić się do szpitala. (w sensie że cała papierologie)

Dziewczyny potrzebuje wsparcia 🙈 nie tak dawno chwaliłam się, że zawsze czuje owu i mam piękny śluz. I jak to z tym chwaleniem bywa, wykrakałam. Owu jutro, jajniku już czuje, a śluzu brak. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Czy mam spisać cykl na straty ? A może jakiś magiczny sposób żeby się jednak pojawił? Zawsze mam go również na zewnątrz, dziś nie, przy badaniu szyjki tez brak takiego jak być powinien. Bo śluz jest tyle, że kremowy, a nie jak białko jajka tak jak zawsze 😓

Mnie dzisiaj mega bolą jajniki a owu mam mieć we wtorek więc bolą mnie wcześniej, wczoraj też je czułam. Myślę że pęcherzyki już mogą je podrażniać stąd te odczucia. No i ja miałam drożność robiona w tym cyklu więc może moje odczucia też są inne przez to.
No właśnie wstyd się przyznać ale zawsze myślałam, że jak już czuje jajniki to już jestem w trakcie, a nie że np dwa dni przed 😅

Cześć dziewczyny, mam pytanie. Wiem, że część z waszych mężów/partnerów przyjmuje jakieś tabletki dla siebie. Mojemu właśnie się kończą i w razie co zastanawiam się co mu kupić. Co możecie polecić? Zastanawiam się na fertilmanem, ale może jest jeszcze coś innego na rynku godnego polecenia? 😁
Mój 2 miesiąc bierze fertilman plus, a czy efekty jakieś będą to się okaże 😅

reklama
Do góry