HeraUnique
Fanka BB :)
Mi pink nigdy nic nie pokazał więc kto wieA Pink mi wyszedł negatywny po spodziewanej @. Wrzucalam zdjęcia trzech testów chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pink nigdy nic nie pokazał więc kto wieA Pink mi wyszedł negatywny po spodziewanej @. Wrzucalam zdjęcia trzech testów chyba
Jak ja poronilam pierwsza ciążę to nie zabraliDo badania histo zabierają zawsze, ale to nie są odpowiedzi dlaczego się poroniło. Można zabrać materiał i badać genetycznie na własną rękę.
Otóż to, te pinki to chyba zależy od partii, bo są takie co wyjdzie kreska i bez bety A są i takie że nawet z betą 100 nie wyjdzie [emoji23]
I ja również trzymam kciukiHej dziewczyny u mnie dziś 10 dpo nie chce panikować i się nakręcać ale dziwnie się czuję w tym cyklu.. mam nadzieję że przeczucie mnie nie zawiedzie tym razem. Ale na spokojnie czekam, w czwartek termin @..
Ja miałam badania genetyczne płodu po poronieniu... Ja sobie wcześniej wszystko załatwiłam przed terminem w którym miałam zgłosić się do szpitala. (w sensie że cała papierologie)Do badania histo zabierają zawsze, ale to nie są odpowiedzi dlaczego się poroniło. Można zabrać materiał i badać genetycznie na własną rękę.
No właśnie wstyd się przyznać ale zawsze myślałam, że jak już czuje jajniki to już jestem w trakcie, a nie że np dwa dni przedMnie dzisiaj mega bolą jajniki a owu mam mieć we wtorek więc bolą mnie wcześniej, wczoraj też je czułam. Myślę że pęcherzyki już mogą je podrażniać stąd te odczucia. No i ja miałam drożność robiona w tym cyklu więc może moje odczucia też są inne przez to.
Mój 2 miesiąc bierze fertilman plus, a czy efekty jakieś będą to się okażeCześć dziewczyny, mam pytanie. Wiem, że część z waszych mężów/partnerów przyjmuje jakieś tabletki dla siebie. Mojemu właśnie się kończą i w razie co zastanawiam się co mu kupić. Co możecie polecić? Zastanawiam się na fertilmanem, ale może jest jeszcze coś innego na rynku godnego polecenia?
z tego co dziewczyny piszą, to jest on chyba najczęściej polecanyMój 2 miesiąc bierze fertilman plus, a czy efekty jakieś będą to się okaże