reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dobry wieczór :) jak Wasze starania? My z moim facetem przezywamy jakiś zryw namiętności [emoji3526][emoji3526][emoji3526] nie wiem co to się dzieje, ale jak taki stan będzie się utrzymywał do dni płodnych i owu to chyba z tego wyjdą pięcioraczki [emoji87]

reklama
Nie, jeszcze nie badałam wszystkiego, niestety trafiałam na złych lekarzy którzy uważają, że za krótko się staramy na takie badania A pozatym jestem młoda i do 30 mi daleko więc kiedyś się uda. 🙈 Chociaż ja nie uważam że prawie 2 lata to krótko. Dlatego też chce zmienić lekarza. Niestety jeszcze nie znalazłam dobrego lekarza który mi pomoże.
Chodzi o to, że po którymś poronieniu można mówić już o poronieniach nawykowych. I wtedy trzeba szukać przyczyny. Nie ważne ile masz lat 🤷‍♀️ faktycznie trafiasz na bardzo dziwnych lekarzy, bo mocno bagatelizują sprawę, a nie powinni 🤷‍♀️

Jak leżałam w szpitalu, to położyli do mnie dziewczynę z obumarla ciąża. Jej pierwsza taka ciąża. Od razu zabrali do badania histopatologicznego.
Mi w październiku owu się przesunela o tydzień. Tak wychodzi z usg. Ale test wyszedł z bladziutka kreska już dzień przed @.

reklama
Jak leżałam w szpitalu, to położyli do mnie dziewczynę z obumarla ciąża. Jej pierwsza taka ciąża. Od razu zabrali do badania histopatologicznego.
Mi w październiku owu się przesunela o tydzień. Tak wychodzi z usg. Ale test wyszedł z bladziutka kreska już dzień przed @.

Do badania histo zabierają zawsze, ale to nie są odpowiedzi dlaczego się poroniło. Można zabrać materiał i badać genetycznie na własną rękę.

Do góry