Dobry wieczór jak Wasze starania? My z moim facetem przezywamy jakiś zryw namiętności [emoji3526][emoji3526][emoji3526] nie wiem co to się dzieje, ale jak taki stan będzie się utrzymywał do dni płodnych i owu to chyba z tego wyjdą pięcioraczki [emoji87]
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Chodzi o to, że po którymś poronieniu można mówić już o poronieniach nawykowych. I wtedy trzeba szukać przyczyny. Nie ważne ile masz lat faktycznie trafiasz na bardzo dziwnych lekarzy, bo mocno bagatelizują sprawę, a nie powinniNie, jeszcze nie badałam wszystkiego, niestety trafiałam na złych lekarzy którzy uważają, że za krótko się staramy na takie badania A pozatym jestem młoda i do 30 mi daleko więc kiedyś się uda. Chociaż ja nie uważam że prawie 2 lata to krótko. Dlatego też chce zmienić lekarza. Niestety jeszcze nie znalazłam dobrego lekarza który mi pomoże.
Hope99
Pierwsza 115, po 2 dniach 83, kilka dni później już było 5.Jaka miałaś betę przy poprzedniej biochemicznej?
Hope99
Co dziwne to przy takiej becie testy pink 2 dni wcześniej wychodziły negatywne .Pierwsza 115, po 2 dniach 83, kilka dni później już było 5.
Też tak miałam. Przy becie 130 wychodziły mi testy negatywne i była to ciąża biochemiczna.Co dziwne to przy takiej becie testy pink 2 dni wcześniej wychodziły negatywne .
HeraUnique
To jestem w szoku bo pink pokazują 2 kreskę nawet jak beta jest poniżej 1Co dziwne to przy takiej becie testy pink 2 dni wcześniej wychodziły negatywne .
Silence85
Jak leżałam w szpitalu, to położyli do mnie dziewczynę z obumarla ciąża. Jej pierwsza taka ciąża. Od razu zabrali do badania histopatologicznego.
Mi w październiku owu się przesunela o tydzień. Tak wychodzi z usg. Ale test wyszedł z bladziutka kreska już dzień przed @.
Mi w październiku owu się przesunela o tydzień. Tak wychodzi z usg. Ale test wyszedł z bladziutka kreska już dzień przed @.
Silence85
A Pink mi wyszedł negatywny po spodziewanej @. Wrzucalam zdjęcia trzech testów chybaTo jestem w szoku bo pink pokazują 2 kreskę nawet jak beta jest poniżej 1
Hope99
Otóż to, te pinki to chyba zależy od partii, bo są takie co wyjdzie kreska i bez bety A są i takie że nawet z betą 100 nie wyjdzieA Pink mi wyszedł negatywny po spodziewanej @. Wrzucalam zdjęcia trzech testów chyba
reklama
Carry88
Moderator
Jak leżałam w szpitalu, to położyli do mnie dziewczynę z obumarla ciąża. Jej pierwsza taka ciąża. Od razu zabrali do badania histopatologicznego.
Do badania histo zabierają zawsze, ale to nie są odpowiedzi dlaczego się poroniło. Można zabrać materiał i badać genetycznie na własną rękę.