HeraUnique
Fanka BB :)
Proszę.Cześć dziewczyny, czytam forum od pewnego czasu ale do tej pory się nie udzielałam. Mam taki problem, że @ spóźnia mi się już piąty dzień, cykle mam ostatnio zazwyczaj 31 Max 33 dniowe. Dziś już jest 36 dc a na @ się nie zanosi. Staramy się z partnerem o dziecko, testy ciążowe były robione w piątek i dziś. Były to testy pink super czułe strumieniowe bo tylko takie mają w najbliższej aptece. Niestety test w piątek wyszedł z naprawdę lekko widoczną drugą kreską A dzisiejszy wydaje się negatywny. Ponadto od tygodnia jestem "przeziębiona" tzn mam bóle głowy, stan podgorączkowy ok 37,3-37,8 , straszne zawroty głowy, bóle brzucha bardzo silne jak na okres ale tylko przez kilka h A później cały dzień tylko lekkie pobolewanie. Do tego od dnia spodziewanej miesiączki mam śluz podobny do płodnego i jest go bardzo dużo. Nie mam pewności kiedy była owulacja, wydawało mi się że trochę później niż wskazywała na to aplikacja ale dziś mija 15 dni od stosunku więc wydaje mi się że nawet jeśli była w dniu stosunku lub dzień później to test powinien już coś wskazywać w razie ciąży. Myślicie że pomimo negatywnych testów mogę być w ciąży?