reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No coś jest takiego w tym 2020. U mnie tez zaczął się fajnie, a im dłużej trwał tym było gorzej. Miałam nadzieje trochę sobie odczarować końcówkę, no ale [emoji2368]
Mi tez zaczął się felernie. Moja córka ogólnie prawie nie choruje. Ten rok, styczeń i luty, przyniósł jej: szkarlatynę, zapalenie ucha, zapalenie spojówek, zapalenie oskrzeli. 😂

reklama
No coś jest takiego w tym 2020. U mnie tez zaczął się fajnie, a im dłużej trwał tym było gorzej. Miałam nadzieje trochę sobie odczarować końcówkę, no ale [emoji2368]
U mnie tak samo:D poczatek pelen radosci, wielkich nadzieji, a wraz z rozkrecajaca sie pandemia zaczelam sie sypac :D + coraz wiecej zlych wiadomosci. Kiedy juz radosna pachnaca pelna optymuzmu zaczynalam dzialac:D dostawalam od zycia cegla w lep.
Dla mnie ten rok tez był ciężki pod wieloma względami. Oby 2021 przyniósł nam szczęście [emoji1695]
:D dla mnie lata nieparzyste to lata szczesliwe :D doczekac sie nie moge...

Dziewczyny moja głowa 🙆‍♀️🤦‍♀️ chyba fiksuje 😀 dzisiaj ciągną mnie jajniki zaczynają boleć piersi i dół pleców 🤦‍♀️😂 A ja zastanawiam się czy to nie są jakieś objawy na które jeszcze za wcześnie 🤪

Ciekawe ile Pań jeszcze w tym roku zdąży z ciążą [emoji14] Pewnie z częścią się spotkam na wątku 2021. Już w tym roku starania odpuszczam. Siła wyższa.
My się na pewno spotkamy w 2021[emoji8][emoji8]
Ja na bank będę w watku 2021 [emoji2958]
Będziemy we 3 [emoji16][emoji16]
No to sie na spokojnie widzimy :) mam nadzieje, że chociaz na walentynki bedzie dane mi sie zaczac przytulac bo ten celibat juz wywoluje u mnie depresje. :D

Kurde szkoda ... No nic nowy rok bedzie lepszy. Ten 2020 to jest pechowy XD i ciulowy. Poza urodzeniem corki 6 stycznia nic dobrego mnie nie spotkalo. Jeden wielki przewlekly stres.
Dla mnie też to był trudny rok. Pamiętam jak kończył się 2019 to się cieszyłam, bo był bardzo bardzo kiepski. Niestety 2020 nie lepszy.
Mój mąż jest z 6 stycznia [emoji3526][emoji3526][emoji3526] Bardzo życzliwy i spokojny charakter. I uczciwy, aż za bardzo. Czasami wolałbym, żeby kłamał [emoji16][emoji16] Choć jak był młody to straszny rozrabiaka był [emoji3526] Ja zawsze przy nim czuję się wredną zołzą.

Dziewczyny wiem że po pozytywnym teście nie powinno się robić kolejnych, ale z czystej ciekawości zeobilam, bo chcialam zobaczyć co i jak i dziś mój test owulacyjny był pozytywny. Wczoraj był negatywny, a dziś pozytywny, 2 dni temu też był pozytywny..
Wiecie może co może być przyczyną..
Czy zespół policystycznych jajników może mieć tu wpływ??
Właśnie daje mi popalić prawy jajnik .. Aż do uda ból promieniuje, wyprostować się nie mogę, tak boli..

My się na pewno spotkamy w 2021[emoji8][emoji8]Będziemy we 3 [emoji16][emoji16]Dla mnie też to był trudny rok. Pamiętam jak kończył się 2019 to się cieszyłam, bo był bardzo bardzo kiepski. Niestety 2020 nie lepszy.
Mój mąż jest z 6 stycznia [emoji3526][emoji3526][emoji3526] Bardzo życzliwy i spokojny charakter. I uczciwy, aż za bardzo. Czasami wolałbym, żeby kłamał [emoji16][emoji16] Choć jak był młody to straszny rozrabiaka był [emoji3526] Ja zawsze przy nim czuję się wredną zołzą.
Nie zapomnijcie ze i ja z przytupem zaczynam od 2021 - razem z Wami

reklama
Do góry