HeraUnique
Fanka BB :)
Prawda czytałam o nim dobre opinie więc zakupiłam i jeszcze macaz tego co dziewczyny piszą, to jest on chyba najczęściej polecany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda czytałam o nim dobre opinie więc zakupiłam i jeszcze macaz tego co dziewczyny piszą, to jest on chyba najczęściej polecany
Jak ja poronilam pierwsza ciążę to nie zabrali
Prawda czytałam o nim dobre opinie więc zakupiłam i jeszcze maca
No cenę i tak ma ładna ten zwykły jest dużo tańszyMa chyba najlepszy skład z tych trochę tańszych. Mój też bierze.
jeszcze masz grudzien. Ja to teraz musze uwazac;pMy się spotkamy [emoji3526][emoji3526]
Ciekawe ile Pań jeszcze w tym roku zdąży z ciążą Pewnie z częścią się spotkam na wątku 2021. Już w tym roku starania odpuszczam. Siła wyższa.
Tez mieliśmy w tym cyklu takie zrywy, ze hej [emoji23][emoji23]Dobry wieczór jak Wasze starania? My z moim facetem przezywamy jakiś zryw namiętności [emoji3526][emoji3526][emoji3526] nie wiem co to się dzieje, ale jak taki stan będzie się utrzymywał do dni płodnych i owu to chyba z tego wyjdą pięcioraczki [emoji87]
Już nie zdążę na grudzień [emoji24]jeszcze masz grudzien. Ja to teraz musze uwazac;p
No to sie na spokojnie widzimy mam nadzieje, że chociaz na walentynki bedzie dane mi sie zaczac przytulac bo ten celibat juz wywoluje u mnie depresje.Ja na bank będę w watku 2021 [emoji2958]
Kurde szkoda ... No nic nowy rok bedzie lepszy. Ten 2020 to jest pechowy XD i ciulowy. Poza urodzeniem corki 6 stycznia nic dobrego mnie nie spotkalo. Jeden wielki przewlekly stres.Tez mieliśmy w tym cyklu takie zrywy, ze hej [emoji23][emoji23]
Już nie zdążę na grudzień [emoji24]
No to sie na spokojnie widzimy mam nadzieje, że chociaz na walentynki bedzie dane mi sie zaczac przytulac bo ten celibat juz wywoluje u mnie depresje.
Kurde szkoda ... No nic nowy rok bedzie lepszy. Ten 2020 to jest pechowy XD i ciulowy. Poza urodzeniem corki 6 stycznia nic dobrego mnie nie spotkalo. Jeden wielki przewlekly stres.