reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dobry wieczór :) jak Wasze starania? My z moim facetem przezywamy jakiś zryw namiętności [emoji3526][emoji3526][emoji3526] nie wiem co to się dzieje, ale jak taki stan będzie się utrzymywał do dni płodnych i owu to chyba z tego wyjdą pięcioraczki [emoji87]
Tez mieliśmy w tym cyklu takie zrywy, ze hej [emoji23][emoji23]

:p jeszcze masz grudzien. Ja to teraz musze uwazac;p
Już nie zdążę na grudzień [emoji24]

Ja na bank będę w watku 2021 [emoji2958]
No to sie na spokojnie widzimy :) mam nadzieje, że chociaz na walentynki bedzie dane mi sie zaczac przytulac bo ten celibat juz wywoluje u mnie depresje. :D
Tez mieliśmy w tym cyklu takie zrywy, ze hej [emoji23][emoji23]

Już nie zdążę na grudzień [emoji24]
Kurde szkoda ... No nic nowy rok bedzie lepszy. Ten 2020 to jest pechowy XD i ciulowy. Poza urodzeniem corki 6 stycznia nic dobrego mnie nie spotkalo. Jeden wielki przewlekly stres.

No to sie na spokojnie widzimy :) mam nadzieje, że chociaz na walentynki bedzie dane mi sie zaczac przytulac bo ten celibat juz wywoluje u mnie depresje. :D

Kurde szkoda ... No nic nowy rok bedzie lepszy. Ten 2020 to jest pechowy XD i ciulowy. Poza urodzeniem corki 6 stycznia nic dobrego mnie nie spotkalo. Jeden wielki przewlekly stres.

No coś jest takiego w tym 2020. U mnie tez zaczął się fajnie, a im dłużej trwał tym było gorzej. Miałam nadzieje trochę sobie odczarować końcówkę, no ale [emoji2368]

reklama
Do góry