MiWiZu
Fanka BB :)
Uzar mi robił laparoskopię i nie skopal@Silence85 bardzo dobrym lekarzem jest dr Uzar i świetnym specjalista w wykonywaniu usg przyjmuje w Szczecinie na Bezrzeczu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uzar mi robił laparoskopię i nie skopal@Silence85 bardzo dobrym lekarzem jest dr Uzar i świetnym specjalista w wykonywaniu usg przyjmuje w Szczecinie na Bezrzeczu.
Busy ten doktorek laparoskopie, szfy, analizy badań, ja dodatkowo słyszałam jak siedziałam na poczekalni do diabetologa że robi najszybsze cesarki 30min o ile wciąż chodzi o Piotra Uzara, bo oni ginekolodzy z dziada pradziada.Uzar mi robił laparoskopię i nie skopal
Gdyby udało się teraz, termin przypadałby blisko moich i chłopa urodzin, wiec może właśnie na ten moment czekaHej witaj, zapraszamy [emoji847] przykro mi z powodu twojej straty, kiedyś gdzieś przeczytałam, że stracone dzieciątko nie umiera, ono po prostu zmienia datę swoich narodzin[emoji173] Także życzę żeby szybko się udało[emoji173]
Zrobiłam, ale wydaje mi się że jest bardzo podobna, na pewno nie ma peaku, ale zostawiłam tamte dwa w domu a teraz na weekend zjechaliśmy do rodziców więc mogę tylko przez zdjęcie porównywać@Gryfin robisz wieczorem test owu? Może będzie już peak[emoji848]
U mnie stosunkowo odpada ale chcę się wyspać [emoji1787][emoji28]Kobiety, życzę stosunkowo udanej nocy [emoji16][emoji16]
Ja za każdym razem skrzepy mam i to wielkie, gigantyczne objętościowo i bardzo twarde... Okropne generalnie. A chyba niemożliwe, żebym co miesiąc miała torbiele...Boli mnie dalej okropnie brzuch teraz to mnie tak zalało, że masakra i pierwszy raz skrzepy mam , myślicie ,że mogłam mieć jakiś torbiel czy coś ?
Boli mnie dalej okropnie brzuch teraz to mnie tak zalało, że masakra i pierwszy raz skrzepy mam , myślicie ,że mogłam mieć jakiś torbiel czy coś ?
A może i tutaj siądę sobie [emoji2955] jestem już na grudniowych kreseczkach, a tu tez macie fajnie wiec pozwólcie ze dołączę [emoji28] Hej, jestem po poronieniu (marzec 8tc), obecnie zdecydowałam z chłopakiem ze nie będziemy naciskać, ale jeśli coś wyjdzie to na pewno będziemy się bardzo cieszyć [emoji3526] także trzymam mocno kciuki za wasze zdrowie i małych fasolek! [emoji1695]
Uzar mi robił laparoskopię i nie skopal