reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej witaj, zapraszamy [emoji847] przykro mi z powodu twojej straty, kiedyś gdzieś przeczytałam, że stracone dzieciątko nie umiera, ono po prostu zmienia datę swoich narodzin[emoji173] Także życzę żeby szybko się udało[emoji173]
Gdyby udało się teraz, termin przypadałby blisko moich i chłopa urodzin, wiec może właśnie na ten moment czeka 😁

Boli mnie dalej okropnie brzuch :( teraz to mnie tak zalało, że masakra i pierwszy raz skrzepy mam , myślicie ,że mogłam mieć jakiś torbiel czy coś ?

Boli mnie dalej okropnie brzuch :( teraz to mnie tak zalało, że masakra i pierwszy raz skrzepy mam , myślicie ,że mogłam mieć jakiś torbiel czy coś ?
Ja za każdym razem skrzepy mam i to wielkie, gigantyczne objętościowo i bardzo twarde... Okropne generalnie. 🙈 A chyba niemożliwe, żebym co miesiąc miała torbiele... 🤔

Raczej to bez związku. Torbiel jest na jajnikach, skrzepy to oczyszczająca się macica. Mogło być grube endometrium a jeśli jest do tego tyłozgięcie, to tym bardziej boli, macica musi się bardziej kurczyć, żeby pozbyć się zawartości. Przy takim ułożeniu macicy łatwiej też o skrzepy, zaleganie krwi i brązowe plamienia. Okres może też być bolesny. Torbiel może zatrzymać @ na kilka miesięcy, ale nawet moja o średnicy 5 cm nie miała wpływu na jakość @

Uzar leczył moją mamę, to dobry, uznany lekarz, szczególnie od chorób i laparoskopii. Natomiast świetnym specjalistą od usg i ciąży jest Mędrek, @Silence85 jego potrzebujesz. Czajkowski jest genialny jeśli chodzi o usg (i tylko to teraz robi) , dwa razy robiłam u niego genetyczne, idealnie określił termin, parametry i płeć w 12 tc ale już nie jest tak dokładny jak lata temu.

A może i tutaj siądę sobie [emoji2955] jestem już na grudniowych kreseczkach, a tu tez macie fajnie wiec pozwólcie ze dołączę [emoji28] Hej, jestem po poronieniu (marzec 8tc), obecnie zdecydowałam z chłopakiem ze nie będziemy naciskać, ale jeśli coś wyjdzie to na pewno będziemy się bardzo cieszyć [emoji3526] także trzymam mocno kciuki za wasze zdrowie i małych fasolek! [emoji1695]

Witaj [emoji112] a ja trzymam kciuki za Twoje dwie szczęśliwe i zdrowe kreseczki [emoji3590][emoji3590]

reklama
Do góry