reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Teoretycznie szyjka unosi się wysoko do owulacji a później stopniowo się obniża i przed okresem jest nisko, ale wiadomo to tylko teoria i każda może być inna. U mnie w poprzednim cyklu szyjke badalam przed i w trakcie owulacji a później przez kilka dni nie bo zapomniała, dopiero kilka dni przed @ przypomniałam sobie o tym i była już bardzo nisko
Dziewczyny te które badają szyjke, mam pytanie może głupie, ale jak długo szyjka utrzymuje się bardzo wysoko.. Planuję mojego dziś dorwac ale obecnie jest w pracy i nie wiem o której będzie i nie wiem czy zdążę czy nie zdążę..

A może i tutaj siądę sobie 🤨 jestem już na grudniowych kreseczkach, a tu tez macie fajnie wiec pozwólcie ze dołączę 😅 Hej, jestem po poronieniu (marzec 8tc), obecnie zdecydowałam z chłopakiem ze nie będziemy naciskać, ale jeśli coś wyjdzie to na pewno będziemy się bardzo cieszyć ☺️ także trzymam mocno kciuki za wasze zdrowie i małych fasolek! 🤞🏻

reklama
A może i tutaj siądę sobie [emoji2955] jestem już na grudniowych kreseczkach, a tu tez macie fajnie wiec pozwólcie ze dołączę [emoji28] Hej, jestem po poronieniu (marzec 8tc), obecnie zdecydowałam z chłopakiem ze nie będziemy naciskać, ale jeśli coś wyjdzie to na pewno będziemy się bardzo cieszyć [emoji3526] także trzymam mocno kciuki za wasze zdrowie i małych fasolek! [emoji1695]
Hej witaj, zapraszamy [emoji847] przykro mi z powodu twojej straty, kiedyś gdzieś przeczytałam, że stracone dzieciątko nie umiera, ono po prostu zmienia datę swoich narodzin[emoji173] Także życzę żeby szybko się udało[emoji173]

Do góry