reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny [emoji4] Miłego dnia dla Was [emoji169] Jak się czujecie? Który dc? Któraś testuje? [emoji41] Ja dzisiaj 11dc, odpoczywamy z mężem na wsi i cieszymy się sobą [emoji3590]

15dc, nic się nie dzieje jeśli chodzi o cykl[emoji41], u nas podobnie wczoraj był pełen relaks i winko z mężem za to [emoji3590]

reklama
Hej! Brzuch mnie boli ponad tydzień przed okresem, ani plamki krwi nie polecialo podszas bzykania, zaraz zasanapa jestem. Mialam tak wcześniej dwa razy w zyciu...😉 Mam jedno dziecko i jedno puste jajo niedawno. Okres powinnam w piątek/ sobotę dostac

Cześć dziewczyny [emoji4] Miłego dnia dla Was [emoji169] Jak się czujecie? Który dc? Któraś testuje? [emoji41] Ja dzisiaj 11dc, odpoczywamy z mężem na wsi i cieszymy się sobą [emoji3590]
U mnie 16dc, w nocy zaczęła się owu (tak mysle). Dziś tylko lekki ból jajnika a w nocy bolało bardzo. Ciekawa jestem ile teraz będzie trwać moja faza lutealna, wiem że jest stała ale u mnie to wszystko się chyba jeszcze reguluje po ciąży i kp. Brałam też trochę tych wszystkich supli więc mam nadzieję, że chociaż ta faza o jeden dzień się wydłuży, co by zarodeczek miał więcej czasu na zagniezdzenie [emoji4]

Hej, mam problem. 25 listopada powinnam dostać @ ale do tej pory nie mam. Cykle od kilku miesięcy mam 36 dniowe. Od początku tygodnia mam za to gęsty, mleczny śluz. Ostatni stosunek miałam 11 listopada, wtedy też mniej więcej powinna być owulacja ale możliwe że się przesunęła bo testy owulacyjne wychodziły ciągle negatywne i od 12 listopada już ich nie robiłam ponieważ miałam brązowe plamienia które trwały do 15 listopada. Test ciążowy robiłam dziś rano o czułości 20 i wyszedł negatywny Około 16 listopada miałam śluz podobny do plodnego ale jak już pisałam nie sprawdzałam tego . W dniu spodziewanej miesiączki miałam bóle jak na okres i kłucie jajnika. Dziś jest 41 dzień cyklu. W tym miesiącu nie nastawialam się na ciążę przez te plamienia więc czekałam do nowego cyklu ale teraz nie wiem co myśleć... Myślicie że możliwe aby owulacja się przesunęła aż tyle czasu? Bo po tylu dniach ciąża raczej wykluczona...

Hej, mam problem. 25 listopada powinnam dostać @ ale do tej pory nie mam. Cykle od kilku miesięcy mam 36 dniowe. Od początku tygodnia mam za to gęsty, mleczny śluz. Ostatni stosunek miałam 11 listopada, wtedy też mniej więcej powinna być owulacja ale możliwe że się przesunęła bo testy owulacyjne wychodziły ciągle negatywne i od 12 listopada już ich nie robiłam ponieważ miałam brązowe plamienia które trwały do 15 listopada. Test ciążowy robiłam dziś rano o czułości 20 i wyszedł negatywny Około 16 listopada miałam śluz podobny do plodnego ale jak już pisałam nie sprawdzałam tego . W dniu spodziewanej miesiączki miałam bóle jak na okres i kłucie jajnika. Dziś jest 41 dzień cyklu. W tym miesiącu nie nastawialam się na ciążę przez te plamienia więc czekałam do nowego cyklu ale teraz nie wiem co myśleć... Myślicie że możliwe aby owulacja się przesunęła aż tyle czasu? Bo po tylu dniach ciąża raczej wykluczona...
Przyczyny mogą być różne, nie koniecznie ciąża. Skoro testy nadal negatywne to sądzę, że ciążę możesz wykluczyć 🤷‍♀️ chyba, że Twój partner ma super plemniki, i owu miałaś dopiero 15/16 a one czekały od 11... Ale mało prawdopodobne 🤷‍♀️

reklama
Przyczyny mogą być różne, nie koniecznie ciąża. Skoro testy nadal negatywne to sądzę, że ciążę możesz wykluczyć 🤷‍♀️ chyba, że Twój partner ma super plemniki, i owu miałaś dopiero 15/16 a one czekały od 11... Ale mało prawdopodobne 🤷‍♀️
Akurat kilka miesięcy temu byłam w ciąży z jedynego stosunku w tym miesiącu 6 dni przed owulacją która była potwierdzona przez lekarza więc plemniki raczej nie najgorsze. niestety poronienie samoistne w 6 tygodniu. Nie uważam że tym razem było tak samo ale jednak było to możliwe.

Do góry