reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie apka też podała owu parę dni temu a skoku temperatury nadal brak (liczę że będzie jutro bo to by się zgrało ze śluzem i tym ze dziś miałam spadek temperatury). @HeraUnique pisała, że skok może być nawet 3-4 dni po owu, więc zakładam, że taka nasza natura 😊
Owszem 😁

No ale testy pozytywne mialam 18.11 i to dwa zwykły paskowy i Clearblue elektroniczny a kolejnego dnia już spadek LH.. chyba że owu po pozytywnym teście wystąpiła później np 2 dni i dopiero teraz ten skok.. ehh nie mam pojecia, no cóż odpowiedź będę miała jak @ przyjdzie, bo faza lutealna u mnie to 14 dni..
I sądzę że
Tak mogło być właśnie 🧐 we will see🙃

Dokładnie tak. Ja dziś rano przez analizowanie wszystkiego aż się mojemu facetowi popłakałam 😂
Ojej biedna.. trzeba wyluzowac bo wiem, że przez takie rozkminianie wszystkiego w każdym calu to nic dobrego nie przynosi, choć wiem że to nie łatwe nie myśleć wcale.. :)
Ja na swojego też ostatnio coś nakrzyczalam o byle głupotę się pokłóciliśmy, ale na szczęście na krótko :p

Jakie głupie hasła [emoji2356] jak małe dziecko. Wygarnelabym szwagrowi bez ogródek [emoji35]

Moi przełożeni już mi niedawno oznajmili ze szukają kolejnej osoby do działu na moje zastępstwo bo pewnie niedługo zajdę w ciąże, mimo, ze nikt nie wie ze się staramy [emoji1787] u mnie to będzie z górki, będą wiedzieć szybciej niż ja [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ty tez możesz wyjść z inicjatywa [emoji6] nie rozumiem czemu tylko facet ma to robić, przecież kobieta tez może zabiegać o swojego mężczyznę, uwodzić, kusić [emoji2368]

Mi tez przybyło sporo ciekawej bielizny i innych rzeczy [emoji16] bawimy się na całego [emoji39] mój jak śpi przed nocka a wpadnę do pokoju przebrana w coś seksownego ni stad ni z owad to sam się tak nakręca ze zapomina o zmęczeniu [emoji23]

Rozumiem. Ale nikt wam nie każe biegać nago po całym mieszkaniu [emoji39]

Owu przesunięta? Czekać [emoji2368]
Nie.. była bodajże 10-11 listopada bo rwały mnie jajniki niesamowicie.. No nic może okres trochę opóźnia się po prostu.. przeciez beta się nie myli 😖🙁

Owszem 😁

I sądzę że
Tak mogło być właśnie 🧐 we will see🙃
To chyba nie mam na co liczyć jeśli tak bedzie.. bo seksu malo było od pozytywnego testu tylko raz.. jakoś nam nie wyszło przez tą pracę i że wszystko na biegu.. w następnym cyklu postaram się wziąć wolne w te dni co planowana owu będzie ale weź tu bądź mądry i to przewidz a tylko dwa dni na tydzień wolne mogę mieć

To chyba nie mam na co liczyć jeśli tak bedzie.. bo seksu malo było od pozytywnego testu tylko raz.. jakoś nam nie wyszło przez tą pracę i że wszystko na biegu.. w następnym cyklu postaram się wziąć wolne w te dni co planowana owu będzie ale weź tu bądź mądry i to przewidz a tylko dwa dni na tydzień wolne mogę mieć
Ja dzisiaj czytałam, że największe szanse zajścia są jeden/dwa dni przed owu. W dniu owu kobieta w okolicach 30 szanse na zajscie ma 1do 10,a dzień przed 1 do 3 🙃

reklama
Co nie zmienia faktu że można kochać się kilka dni przed owu, w trakcie jak i po to będzie jeszcze większą szansą jeśli to faktycznie by była prawda [emoji39]
Ja dzisiaj czytałam, że największe szanse zajścia są jeden/dwa dni przed owu. W dniu owu kobieta w okolicach 30 szanse na zajscie ma 1do 10,a dzień przed 1 do 3 [emoji854]

Do góry