reklama
E
Em82
Gość
Ja to jednak cały cykl bym nie mogła. Podczas @ odpuszczam [emoji13] chce mieć wtedy święty spokój [emoji57]Najlepiej kochać sie przez cały cykl, optymalnie co dwa dni [emoji4]
HeraUnique
Fanka BB :)
Ja się kocham od zakończenia @ i nie zwracam uwagi czy co 2 dni czy codziennie. Mam ochotę, mój M ma ochotę to się bawimy cały cyklCo nie zmienia faktu że można kochać się kilka dni przed owu, w trakcie jak i po to będzie jeszcze większą szansą jeśli to faktycznie by była prawda [emoji39]
Ja tylko napisałam co czytałam
Mecenasowa27
Tak wiem i doskonale rozumiem podejście bo u nas jest tak samo. Cały cykl bym nawet nie mogła, nie mam aż tak dużego libido plus dochodzą nie raz gorsze dni, bardziej intensywne i męczące że poprostu mam się nie chce. Ja akurat w trakcie owulacji mam największą ochotę na baraszkowanie [emoji5]
Ja się kocham od zakończenia @[emoji2368] i nie zwracam uwagi czy co 2 dni czy codziennie. Mam ochotę, mój M ma ochotę to się bawimy[emoji16] cały cykl [emoji854]
Ja tylko napisałam co czytałam [emoji854]
E
Em82
Gość
Szkoda, że nie wysłałaś tej książki w moim poprzednim cyklu[emoji16] z mężem kochalismy się prawie dzień przed owu a potem musiał być post i ten fragment o 1-2 dniach przed owu bardzo by mnie pocieszyl[emoji28][emoji23] ale w sumie i tak wredota się przyplątała[emoji85][emoji23]Ja się kocham od zakończenia @[emoji2368] i nie zwracam uwagi czy co 2 dni czy codziennie. Mam ochotę, mój M ma ochotę to się bawimy[emoji16] cały cykl [emoji854]
Ja tylko napisałam co czytałam [emoji854]
HeraUnique
No tak natura pomaga ja też największe mam w okolicach owu I nie jest też tak, że codziennie cały cykl każdy ma lepsze I gorsze dni. Po prostu ja nie mieszam mojemu M w głowie, że mam owulacje, że zbliża się owulacja itd. Jak mieszałam to nic nie wychodziło dlatego czysty spontan, miłość i nic więcej nam nie potrzebaTak wiem i doskonale rozumiem podejście bo u nas jest tak samo. Cały cykl bym nawet nie mogła, nie mam aż tak dużego libido plus dochodzą nie raz gorsze dni, bardziej intensywne i męczące że poprostu mam się nie chce. Ja akurat w trakcie owulacji mam największą ochotę na baraszkowanie [emoji5]
Daraa_94
Ja mam skierowanie na histerolaparoskopie ale przez covid odwołana. Trzymam kciuki za jutroTak ,niestety
HeraUnique
No i tak nadal to tylko 30% szansSzkoda, że nie wysłałaś tej książki w moim poprzednim cyklu[emoji16] z mężem kochalismy się prawie dzień przed owu a potem musiał być post i ten fragment o 1-2 dniach przed owu bardzo by mnie pocieszyl[emoji28][emoji23] ale w sumie i tak wredota się przyplątała[emoji85][emoji23]
E
Em82
Gość
Te marne 30% to się mi śni po nocach [emoji19][emoji23]No i tak nadal to tylko 30% szans [emoji16]
reklama
EwelinaW
Też czytałam o tym, trochę inne wskaźniki były, ale generalnie starsza (dojrzalsza) kobieta powinna szybciej działać jeszcze przed owu. Człowiek całe życie się uczyA to Ci nowina Ohhh oby tak właśnie było ❤