ja też w tym cyklu idę pierwszy raz na monitoring. Wybrałam czwartek i to będzie 12dc, ale ja owulacje obserwuje na 16-18dc więc myśle ze powinno byc okMyślę że powinno być dobrze i już coś widać, dziewczyny mi tak tu doradziły żebym jednak szła i nie przenosiła wizyty, przez to że okres mi się spóźniał przez opóźnioną owulację 3 dni to wypada w 9dc tak to byłby 11-12 dc
reklama
Julliette
Fanka BB :)
No też już czekam z niecierpliwościąWow ❤ ale super, ważne że ładnie Ci rosną pęcherzyki i pękają, czekam z niecierpliwością w takim razie na info po wizycie
Osobiście uważam, że monitoring bardzo dużo mówi o cyklu, owulacji. Jeśli ktoś rozpoczyna starania to myślę, że to dobry pierwszy krok żeby w ogóle potwierdzić ten najważniejszy moment podczas cyklu, bo jeśli tej owulacji na przykład nie ma to lekarz też pomoże podjąć jakieś działania żeby wszystko wróciło do normy...
Pierwszy raz będziesz miała monitorowany cykl?
Aż o 25%? Kurcze dużo, ale to nie chodzi chyba o dozwoloną dzienną dawkę, tylko jak się przekroczy nie?
Tak to było albo powyżej dwóch czy trzech szklanek dziennie, o ile się nie mylę, bo ograniczyłam Mu na razie do trzech i już płacze.
tez tak myśle. I tak tez mi mówił gin jak dopiero zaczynałam wspominać, że powoli myślimy o ciąży. Jestem po laparoskopii jajnika i sam powiedział już wtedy, że warto się przejść zobaczyć czy ten jajnik wgl pracuje, więc myśle że to dość istotne żeby określić czy owulacje są, czy pecherzyki pękają itpNo też już czekam z niecierpliwością
Osobiście uważam, że monitoring bardzo dużo mówi o cyklu, owulacji. Jeśli ktoś rozpoczyna starania to myślę, że to dobry pierwszy krok żeby w ogóle potwierdzić ten najważniejszy moment podczas cyklu, bo jeśli tej owulacji na przykład nie ma to lekarz też pomoże podjąć jakieś działania żeby wszystko wróciło do normy...
Gryfin
Tak pierwszy raz, myślę że 5 cykl starań to dobry czas na monitoringNo też już czekam z niecierpliwością
Julliette
ja też w tym cyklu idę pierwszy raz na monitoring. Wybrałam czwartek i to będzie 12dc, ale ja owulacje obserwuje na 16-18dc więc myśle ze powinno byc ok
Super trzymam kciuki, żeby wszystko pozytywnie przebiegło i żebyś mogła nam tu przynieść dobre wieści
Jak najbardziej, koniecznie daj znać co się tam dowieszTak pierwszy raz, myślę że 5 cykl starań to dobry czas na monitoring
Ja 3,99.
HeraUnique
"mogę grosik być winna?" sorry nie mogłam się powstrzymaćJa 3,99.
coca
"mogę grosik być winna?" [emoji23][emoji23] sorry nie mogłam się powstrzymać [emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama