reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Gryfin trzeba to indywidualnie ocenić, ale w internetach podają takie średnie wartości dla większości przypadków 😉 tylko jak np. brałaś długo anty to pewnie będzie AMH wyższe, niż by było gdybys ich nie brała 😉 za zbyt wysokie czytałam ze uznaje się powyżej 6, które może wskazywać na PCOS, za niskie poniżej 1.

Załączniki

• B4D20A9C-E39C-436F-830A-70622A4D9897.png
    B4D20A9C-E39C-436F-830A-70622A4D9897.png
    13,6 KB · Wyświetleń: 66
  • 635CBCB9-656D-4BE5-84C5-809584BE3DB3.jpeg
    635CBCB9-656D-4BE5-84C5-809584BE3DB3.jpeg
    146,4 KB · Wyświetleń: 71
  • F0F07927-CC5D-4E51-8EF3-30561956A72F.jpeg
    F0F07927-CC5D-4E51-8EF3-30561956A72F.jpeg
    157,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama
@Gryfin trzeba to indywidualnie ocenić, ale w internetach podają takie średnie wartości dla większości przypadków 😉 tylko jak np. brałaś długo anty to pewnie będzie AMH wyższe, niż by było gdybys ich nie brała 😉 za zbyt wysokie czytałam ze uznaje się powyżej 6, które może wskazywać na PCOS, za niskie poniżej 1.
wow, dzięki za info! 😁 Dam znać jakie mi AMH wyszło i reszta hormonów, jutro idę trzymajcie kciuki za dobre wyniki ✊😉

@Gryfin trzeba to indywidualnie ocenić, ale w internetach podają takie średnie wartości dla większości przypadków [emoji6] tylko jak np. brałaś długo anty to pewnie będzie AMH wyższe, niż by było gdybys ich nie brała [emoji6] za zbyt wysokie czytałam ze uznaje się powyżej 6, które może wskazywać na PCOS, za niskie poniżej 1.
Ja brałam anty przez 6 lat i dlatego mam takie AMH właśnie[emoji3526] Przynajmniej coś dobrego z tych tabsów oprócz migren wynikło [emoji23]

Cześć dziewczyny, bardzo dawno mnie tu nie było :) Ale i niewiele się zmieniło.
Jak to jest u Was z owulacją? Mam cykle 28-dniowe, ale mam wrażenie, że owulację mam w 9/10 dniu cyklu, a wszędzie wszyscy piszą, że 14 dzień być powinna.

Cześć dziewczyny, bardzo dawno mnie tu nie było :) Ale i niewiele się zmieniło.
Jak to jest u Was z owulacją? Mam cykle 28-dniowe, ale mam wrażenie, że owulację mam w 9/10 dniu cyklu, a wszędzie wszyscy piszą, że 14 dzień być powinna.
To kiedy powinna a to kiedy jest to dwie różne sprawy niestety 🙄 ja też powinnam mieć w 14dc a od dwóch miesiący mam w 16dc-17dc 🤷‍♀️ a robisz testy owulacyjne?

Kiedyś próbowałam, ale raczej nieudolnie.
Bardzo zmienia mi się śluz, czuję też czasem bóle w podbrzuszu, więc są to wyraźne oznaki :)
Ale od 2 lat niestety nic z tego nie wynika.
A Ty w jaki sposób rozpoznajesz owulację? :)

To kiedy powinna a to kiedy jest to dwie różne sprawy niestety 🙄 ja też powinnam mieć w 14dc a od dwóch miesiący mam w 16dc-17dc 🤷‍♀️ a robisz testy owulacyjne?
Kiedyś próbowałam, ale raczej nieudolnie.
Bardzo zmienia mi się śluz, czuję też czasem bóle w podbrzuszu, więc są to wyraźne oznaki :)
Ale od 2 lat niestety nic z tego nie wynika.
A Ty w jaki sposób rozpoznajesz owulację? :)

reklama
Do góry