reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hmmm ja byłam teraz w październiku, ale jak już opowiadalam cofnęli mnie z izby przyjęć bo zrobili z tego oddział covidowy i kazljau wypisać wszystkie pacjentki w ciągu 2 godzin. (chore! Zwłaszcza, że wypisali też onkologię [emoji33]) teraz nawet nie startowałam bo wiem że dalej tam jest oddział, ale może od nowego roku już się uda
Teraz przez covida nie jest chyba tak łatwo. Ja miałam iść po wynikach nasienia i tylko prywatnie. Cena 700 zł.

Dziewczyny nie wiem jak jest u Was ale ja za badanie drożności jajowodów nie miałam płacić nic [emoji33] tak samo nie płaciłam nic za histeroskopie.
Moja Pani ginekolog, do której chodzę prytwanie pracuje w szpitalu. Na wizycie wypisuje mi Skierowanie później dzwonię w dniu @ daje mi termin kiedy mam się na jeden dzień stawić do szpitala i działamy
Ja tak samo nic nie płaciłam mimo że chodze prywatnie do gin na wizyty :-)

Nie wiem, czy pamiętacie, ale pisałam o kołataniach serca, które miałam ostatnio, nudnościach, zgadze, zasłabnięciu. Dziś miałam wreszcie teleporadę z lekarzem rodzinnym. Zrobili mi EKG (wyszło ok) i dostałam skierowanie na morfologię, TSH, glukozę na czczo, sód, potas i prywatnie muszę zrobić magnez, żeby był komplet. W poniedziałek idę na pobranie krwi. Ciekawa jestem, czy coś wyjdzie. :)

I znowu....
Chyba jak wprowadzają wyniki to tak się dzieje. Nie wiem
Screenshot_20201119_121407_com.android.chrome.jpeg

Przerwa techniczna to przerwa techniczna, nie będzie trwała wieki, ale też nie skończy się w minute. Dziewczyny odrobinę cierpliwości :) ja wiem, wszystkie się stresujemy, ale na pewno będziecie miały dziś wyniki [emoji3590]
I znowu....
Chyba jak wprowadzają wyniki to tak się dzieje. Nie wiem Zobacz załącznik 1203591

reklama
Przerwa techniczna to przerwa techniczna, nie będzie trwała wieki, ale też nie skończy się w minute. Dziewczyny odrobinę cierpliwości :) ja wiem, wszystkie się stresujemy, ale na pewno będziecie miały dziś wyniki [emoji3590]
Dokładnie. Tym bardziej, że i tak jest za wcześnie teraz sprawdzać, jak krew dopiero co w sumie pobrana. :D Zobaczcie po 15 albo po 17. :) I system pewnie spokojnie do tego czasu wstanie.

Do góry