reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Chciałam się już witać w 1dc (mimo, że powinien być jutro) a tu nagle cisza [emoji55] w nocy leciutko różowo, rano jeszcze lżej ale też podbarwione, gdzie jak mam plamienia przed to raczej kawa z mlekiem, 2h temu już trochę żywej krwi, byłam przekonana, że się rozkręca, a teraz znowu czysto [emoji15] I teraz nie wiem co o tym myśleć... Ten listopad naprawdę dziwny...

reklama
Chciałam się już witać w 1dc (mimo, że powinien być jutro) a tu nagle cisza [emoji55] w nocy leciutko różowo, rano jeszcze lżej ale też podbarwione, gdzie jak mam plamienia przed to raczej kawa z mlekiem, 2h temu już trochę żywej krwi, byłam przekonana, że się rozkręca, a teraz znowu czysto [emoji15] I teraz nie wiem co o tym myśleć... Ten listopad naprawdę dziwny...
jak już napisałaś to wiesz,że my będziemy namawiały Cię do testów więc na co czekasz ?:D

Nie ma co czekać na gwiazdkę z nieba ja zdecydowanie wolę szczęściu pomoc i sama sobie po nią sięgnąć 😉 przynajmniej będę wiedzieć na czym stoję, o hormony tarczycy się nie martwię bo jestem pod kontrolą endo i biorę tabletki, witaminy zbadam w sumie z ciekawości czy suplementy które biorę działają i czy nie mam jeszcze jakiś niedoborów 😉 a hormony typu lf, fsh, AMH chcę zbadać żeby moja ginekolog miała lepszy obraz mojego organizmu i mi powiedziała co dalej robić 😊
Ja też tak wolę, dlatego co cykl to robimy jakieś badania, żeby nie robić wszystkiego na raz bo to koszta są 🙄 a tak.sobie rozkładamy na raty i jakoś idzie :) teraz najdroższa rzecz czyli badanie drożności jajowodów...

Ja też tak wolę, dlatego co cykl to robimy jakieś badania, żeby nie robić wszystkiego na raz bo to koszta są 🙄 a tak.sobie rozkładamy na raty i jakoś idzie :) teraz najdroższa rzecz czyli badanie drożności jajowodów...
Tak najlepiej 😊 u Nas też co miesiąc jakieś badania, lekarze, najczęściej to dentyści ostatnio 🙄 a jaki jest koszt tego badania drożności jajowodów?

I chyba bardziej będę przerażona jak wynik wskaże mniej niż 5, i wtedy to dopiero się zacznie, że wynik skacze mi w jeden dzień, a później spada i tak w kółko. Ja nie wiem w ogóle czy to jest możliwe.
Tak z ciekawości czytałam jak lekarze pisali o markerach beta hcg jako sprawdzanie czy jest rak i nie skacze beta tak drastycznie, tylko się podnosi. Chyba, że po okresie mi się tak dzieje. Chco ten okres był naprawdę dziwny. 3 dni krwawienia, a później 3 dni plamień z czego 6 dni powinnam mieć normalnie okres. I dzisiaj rano żywa krew, później plamienie z przezroczystym śluzem. Dużo śluzu, nigdy tak nie miałam z tego co pamiętam.
może odblukują serwery czy co tam bo nie pamiętam co czytałam już :). Dalej jest jakiś błą na stronie ?

reklama
Do góry