reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja też tak wolę, dlatego co cykl to robimy jakieś badania, żeby nie robić wszystkiego na raz bo to koszta są 🙄 a tak.sobie rozkładamy na raty i jakoś idzie :) teraz najdroższa rzecz czyli badanie drożności jajowodów...
U nas najdroższe to jednak badania nasienia bo maz miał te dokładniejsze z wadami genayeczbymi i łączenie z kwasem łącznie 1200 zł.
a moja drożność to 400zl.

Ja też w listopadzie dziwnie zaczęłam, bo plamieniem najpierw żywą krwią, później brązowe plamienie 🤷‍♀️ Także faktycznie listopad jest jakiś dziwny 😂
Porozmawiam w poniedziałek z moją ginekolog i zobacze co mi powie. Badania na hormony dzisiaj zrobiłam i jutro będą wyniki także zobaczymy. Ja do końca miesiąca mam zwolnienie a potem muszę wrócić do pracy także też chce siebie przebadać bo jak się okaże że nasienie jest ok i to u mnie są problemy to już nie będę mieć możliwości badań. W mojej pracy ciężko o wolne. Pracuje od pn.-sb. i to w godzinach gdzie niestety nie mam jak rano iść przed pracą zrobić jakiekolwiek badania.
Pracujesz 6 dni w tygodniu? 😱
[/QUOTE]
Niestety tak

reklama
Do góry