reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny:)) powtórzyłam testa tym razem 20 (wtedy 10) i jest kreseczka [emoji3526] ale nadal mam ciągle zajęcie z mamą do tego praca i nie mam jak tu do was nawet przysiąść. . czuje się tak jak miesiąc temu i dwa i trzy ,nie ma różnicy.. [emoji14] czekam niecierpliwie żeby minol chociaż termin @[emoji39]
Cały czas trzymam za Ciebie kciuki [emoji1695][emoji8]

reklama
I cześć wam. Jak samopuczucia?
Ja wstałam przed chwilą, nie mam sił na nic. Serce daje w kość (jak zawsze 1h/do 2h po śnie)
I tak mam szczęście, że córka dopiero wstała [emoji849]
Ktoś dziś testuje?
U mnie 2dc, bóle podbrzusza i pleców. Ale nastrój o dziwo dobry. Temp 36,7. Trochę wysoka jak na moje temp w tej fazie ale to dopiero 2 dzień, może jeszcze spadnie [emoji848][emoji2370]

I cześć wam. Jak samopuczucia?
Ja wstałam przed chwilą, nie mam sił na nic. Serce daje w kość (jak zawsze 1h/do 2h po śnie)
I tak mam szczęście, że córka dopiero wstała [emoji849]
Ktoś dziś testuje?
Hej, u mnie znowu dostałam okres o 4 dni za wcześnie, nigdy nie miałam cyklu 28 dni, ale przez to będziemy mogli szybciej się starać 😃 ale mogłabym jeszcze pospać przy mężu, ale brzuch tak bardzo boli, no cóż, coś za coś 😁 przynajmniej mój termometr wczoraj przyszedł i od dzisiaj udało mi się już zmierzyć temperaturę ☺️ miłego dnia dla Was 😘

Hej, u mnie znowu dostałam okres o 4 dni za wcześnie, nigdy nie miałam cyklu 28 dni, ale przez to będziemy mogli szybciej się starać [emoji2] ale mogłabym jeszcze pospać przy mężu, ale brzuch tak bardzo boli, no cóż, coś za coś [emoji16] przynajmniej mój termometr wczoraj przyszedł i od dzisiaj udało mi się już zmierzyć temperaturę [emoji3526] miłego dnia dla Was [emoji8]
Ja też dostałam 4 dni za wcześnie. Ile trwała twoja faza lutealna? Moja 10 dni i trochę mnie to martwi.

Musisz to porównać z pomiarami z poprzedniego cyklu bo dla każdej kobiety są inne wartości. Ja na początku cyklu mam zwykle 36,4-36,5 dlatego stwierdzam, że jak na moje temperatury w tej fazie to trochę wysoka.
Rozumiem i dziękuję za odpowiedź ☺️ też dopiero zaczynam przygodę z termometrem, więc będę obserwować ☺️

Niestety nie badałam w zeszłym cyklu kiedy mogłam mieć owulacje, ale według kalendarzyka powinnam mieć w 16dc, a tu może miałam w 14dc..od tego cyklu się staramy, więc będę to monitorować. [emoji3526]

To będziesz musiała pomierzyć kilka cykli, żeby moc stwierdzić jakie temperatury są wysokie dla Ciebie [emoji16] niektóre dziewczyny przed owu maja temperatury rzędu 36,6, a ja mam rzędu 36,1-36,2, niektóre maja jeszcze mniej lub jeszcze więcej [emoji6] narazie pozostaje Ci po prostu regularnie mierzyć [emoji3526]

reklama
Cały czas trzymam za Ciebie kciuki [emoji1695][emoji8]
Dziękuję ☺️☺️❣️ ja zwykle jestem optymistką,więc wierzę że będzie dobrze ale jakiś margines niepewności jest to jasne . Zresztą powiem wam że ja jeszcze nie wierzę , nawet nie wiem jak to się stało bo sexu było mało, bardzo mało przez te osobiste problemy, w sumie wyszło raz koło domniemanej owulacji i raz z 5 dni wcześniej. Jestem w szoku:p

Do góry